Noen av bankene vi sammenligner (i dag st)
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
Artboard 1
nordaxbank
optinbank-hoved
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml

Pågående sammenligninger - Andre som sammenligner nå!

Finne pågående sammenligninger

Selvsagt vil du ha lånet med lavest mulig rente. Derfor sammenligner vi – helt gratis.

Sambla er en uavhengig tjeneste som sammenligner ulike banker. Vi lar dem se søknaden din, og deretter kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. På den måten slipper du å betale unødvendige renteutgifter på lånene dine.

Slik fungerer tjenesten

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Sambla bistår uansett behov. Hva vil du ha hjelp med?

Samle eksisterende lån

Har du flere dyre lån og kreditter? Vi regner sammen det totale lånebeløpet. Deretter kontakter vi bankene, for at du skal kunne erstatte alle kredittene med ett enkelt lån. Det gir deg bedre økonomisk oversikt, og du sparer penger!

Samle lån

Reduser de månedlige utgiftene

Sliter du med å få pengene til å strekke til? Vi regner ut de totale månedlige kostnadene på de nåværende lånene dine. Deretter sammenligner vi bankene for å finne et biligere lån med lavere månedlig kostnad. Dermed får du mer penger til overs hver måned!

Reduser de månedligekostnadene

Raskere gjeldsfri

Vil du nedbetale lånene dine tidligere og spare penger? Vi går gjennom nedbetalingstiden på dine nåværende lån og sammenligner bankene. Med lavere rente kan du nedbetale raskere uten å øke de månedlige kostnadene!

Raskere gjeldfri

Senk renten på eksisterende lån

Er du interessert i å sammenligne renten på de nåværende lånene dine? Vi sammenligner 20 ulike banker og långivere for å finne markedets beste lån for deg. Deretter regner vi ut hvor mye du kan spare og hvor mye lavere månedlige utgifter du kan få!

Senk renten

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

banker og långivere

Lån intill 500 000 kr fra 6,19% rente

Hva er du nysgjerrig på?

Spørsmål og svar


Hvor mye kan jeg låne?


Hva kreves for å ta opp lån gjennom Sambla?


Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?


Når overføres pengene til kontoen min?


Kan jeg samle gamle lån?


Kan jeg nedbetale et lån før tiden?


Sambla PlusHvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Hvor raskt får jeg svar fra bankene?


Binder jeg meg til noe når jeg sammenligner banker med Sambla?


Kan jeg låne selv om jeg har betalingsanmerkninger?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?


Hvem kontakter jeg ved klager?