The metadescription

Samle lånene dine

Har de månedlige utgiftene løpt løpsk på grunn av dyre smålån og kreditter? Med ett stort lån i stedet for mange små får du  både bedre oversikt over økonomien og lavere månedlige utgifter.

Samla mina lan

Fordelene med å samle lån

Å samle eller refinansiere lånene dine, uansett om du har mange eller bare noen få, er i prinsippet alltid en god idé – en så god idé at du faktisk kan spare noen tusenlapper hver måned. Hvis du blir helkunde hos en bank i stedet for å ha lån hos mange ulike banker, blir du vanligvis tilbudt en lavere rente. Siden du ikke lenger har lån hos mange ulike banker og långivere, slipper du også skjulte utgifter som termin- og fakturagebyr. Sist, men ikke minst, blir kredittverdigheten din bedre siden du ikke lenger har mange mindre lån. Det betyr at du kan få enda bedre lånevilkår i fremtiden.

|Samle lånene gjennom Sambla

Det er enkelt å samle dyre smålån og kreditter gjennom Sambla. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende en gratis søknad om et nytt lån som tilsvarer totalbeløpet av alle de mindre lånene og kredittene. Her kan det være verdt å tenke seg om en ekstra gang, slik at du er sikker på at du får med alt fra mindre lån og avbetalingskjøp til kredittkortgjeld og eventuelle SMS-lån.

Sammenlign med Sambla

Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 6,19 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

Søk og få flere lånetilbud


0500 000 kr

Kostnad: 3 210 kr/mån*


Informasjon om deg
Informasjon om husholdingen
Nåværende lån (angi også de lånene som skal refinansieres)
Total nåværende lån:  

Når jeg sammenligner godkjenner jeg brukeravtalen, personvernerklæringen og bekrefter at jeg er norsk statsborger

* Renten er flytende og fastsettes individuelt. For ett annuitetslån på 140 000 kr med 5 års løpetid, nominell rente 13,18 % og 0 kr i etablerings-/termingebyr, blir den effektive renten 14,01 %. Totalkostnad: 191 901 kr. Månedskostnad: 3199 kr fordelt på 60 nedbetalinger.

banker og långivere

Lån opptil 500 000 kroner fra 6,19 % rente

Du binder deg ikke til noe, og det er helt gratis

Spørsmål og svar


Hva kreves for å ta opp lån gjennom Sambla?


Hvor mye kan jeg låne?


Hvilke lån kan dere hjelpe med?


Kan jeg nedbetale et lån før tiden?


Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?


Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?Binder jeg meg til noe når jeg sammenligner banker med Sambla?


Hvor raskt får jeg svar fra bankene?


Kan jeg samle de eksisterende lånene mine til et nytt og bedre lån?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?


Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra
6,19%

01instabsank
avida finans

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

banker og långivere

Lån intill 500 000 kr fra 6,19% rente

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig