The metadescription

Bruktbil til familien eller en kraftig sportsbil – det er opp til deg

Hva ønsker du å låne

LÅNE TIL BIL

Kanskje du har planer om å kjøpe din aller første bil. Eller kanskje du har kommet til det stadiet i livet der du faktisk kan unne deg  den sportsbilen du alltid har drømt om. Eller kanskje du er fornøyd med den bilen du har, men ikke fullt så fornøyd med billånet.

Billån

Ulike måter å finansiere bilkjøpet på

Ingen livssituasjoner er like, og det er også grunnen til at vi sammenligner tilbud fra flere banker. Ved å gjøre det sørger vi for at du, uansett hvem du er og hva du holder på med, alltid får et best mulig billån.

En ordning som har blitt stadig mer populær, er å privatlease i stedet for å kjøpe. Det er imidlertid viktig å ha i mente at leasing egentlig er det samme som å betale en abonnementsavgift til en bilforhandler, altså å leie. Fordelen med leasing er at du slipper å bekymre deg for bilens innbytteverdi, den såkalte restverdien. En stor ulempe er at du kan pådra deg kjedelige ekstrakostnader hvis bilen blir skadet, eller hvis du skulle kjøre for mange mil.

Bilforhandlerne selv pleier å anbefale sine egne finansieringsløsninger, som i virkeligheten er andre navn på et billån med restverdi. Restverdi betyr at långiveren vurderer hva bilen forventes å være verdt etter en periode som du fastsetter. Deretter utarbeides en nedbetalingsplan der den gjenstående lånesummen er identisk med bilens verdi når denne tidsperioden er over. Et billån med restverdi har flere fordeler, men også noen ulemper. Det kan hende du må betale opptil 20 % av bilens verdi kontant ved selve kjøpet. Långiveren tar også bilen som sikkerhet for lånet, noe som gjør den økonomiske situasjonen din mindre fleksibel

Et tredje alternativ er å finansiere bilkjøpet med et forbrukslån uten sikkerhet. Da eier du bilen helt selv, og du trenger heller ikke noen egenkapital. Et forbrukslån har flere fordeler. Du kan låne opptil 500 000 kroner. Pengene overføres til kontoen din etter et par dager, og siden du velger tilbakebetalingstiden selv, kan du nedbetale lånet i ditt eget tempo. Hvis du bestemmer deg for å ta opp et forbrukslån, er det lurt å få best mulig rente ved å sammenligne lånetilbudene fra flere banker og långivere gjennom Sambla.

Hvis du allerede har et billån

Hvis du allerede har et billån, kan det være lurt å bruke Sambla for å undersøke om du kan få satt ned renten på dette lånet. I tillegg kan du samle de andre lånene dine med billånet for å spare penger og få bedre kontroll over økonomien.

Sammenlign med Sambla

Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 7,50 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

Søk og sammenlign nå

0 500 000 kr

1 978 kr

Säker jämförelse i samarbete med
Verisign Secured - UC

banker og långivere

Lån opptil 500 000 kroner fra 7,50 % rente

Du binder deg ikke til noe, og det er helt gratis

Spørsmål og svar


Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe bilen. Binder jeg meg til noe?


Må jeg ha egenkapital når jeg låner til bil?


Når overføres pengene til kontoen min?


Blir det noen restverdi på bilen?Hva kreves for å ta opp et billån gjennom Sambla?


Hvor mye kan jeg låne?


Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?


Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra
7,50%

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

banker og långivere

Lån intill 500 000 kr fra 7,50% rente

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig