Finn forbrukslånet med den laveste renten

Hva ønsker du å låne

ULIKE LÅNETYPER – FORBRUKSLÅN

Forbrukslån, blankolån eller privatlån – kjært barn har mange navn. I praksis er et forbrukslån et lån uten sikkerhet. Det betyr at du  kan låne til akkurat hva du vil, uansett om det er til en ny familiebil, en nødvendig oppussing, en avslappende ferie eller noe helt annet!

Forbrukslån

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er som sagt et lån uten sikkerhet som du kan bruke til akkurat det du vil. Renten på forbrukslån fastsettes etter dine forutsetninger, dvs. hvor trygg banken eller långiveren er på at du kan betale tilbake lånet. Det er imidlertid viktig å ha i mente at alle banker gjør sine egne vurderinger.

Det er altså opp til deg om du velger å kjøpe en bil eller en båt eller en reise eller samle gamle lån og kreditter. Når du låner penger uten sikkerhet, er det viktig å velge et lån der de månedlige utgiftene er tilpasset akkurat deg. De månedlige utgiftene er det totale beløpet du får når du legger sammen avdrag, termin- og etableringsgebyr og renten til banken. Ut fra den økonomiske situasjonen din – inntekt, alder, eventuelle betalingsanmerkninger – tilbyr banken deg en rente som den er bekvem med. Det er imidlertid viktig å ha i mente at alle banker og långivere gjør sine egne vurderinger. Det er derfor vi i Sambla sammenligner ni ulike banker og långivere.

Hvis du allerede har et forbrukslån

Hvis du allerede har tatt opp et forbrukslån som du nedbetaler, kan det være lurt å bruke Sambla for å undersøke om du kan få satt ned renten på dette lånet. I tillegg kan du samle de andre lånene dine med forbrukslån for å spare penger og få bedre kontroll over økonomien.

Sammenlign med Sambla

Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 7,50 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar ni ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

Søk og sammenlign nå

0 500 000 kr

1 159 kr

Säker jämförelse i samarbete med
Verisign Secured - UC

banker og långivere

Lån opptil 500 000 kroner fra 7,50 % rente

Du binder deg ikke til noe, og det er helt gratis

Spørsmål og svar


Hva er forskjellen mellom et blankolån og et forbrukslån?


Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?


Når kan renten endres for et forbrukslån?


Hva kreves for å søke om et forbrukslån gjennom Sambla?Hvor mye kan jeg låne?


Når overføres pengene til kontoen min?


Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?


Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra
7,50%

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

banker og långivere

Lån intill 500 000 kr fra 7,50% rente

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig