1. Informasjon om Sambla Pluss

Sambla Pluss (”PlussTjenesten”) er en tjeneste som tilbys av Sambla AS, org.nr 917 454 000, dersom du velger å bli medlem i Sambla Pluss. Når vi nedenfor skriver “Sambla”, betyr dette Sambla AS. Hensikten med PlussTjenesten er at medlemmene skal kunne motta informasjon og tilbud innfor rammene for Samblas virksomhet vedrørende lån, forsikringer og andre finansielle tjenester og produkter for privatpersoner. Ved å bli medlem i PlussTjenesten godtar du at disse medlemsvilkårene gjelder mellom deg og Sambla for PlussTjenesten. Du kan også få opplysninger om ditt medlemskap ved å kontakte plus@sambla.no eller ringe 33 22 29 70.

2. Gratis medlemskap

Det er frivillig og kostnadsfritt å bli medlem i PlussTjenesten. Du blir medlem gjennom å godta vilkårene for Sambla Pluss når du bestiller en tjeneste som tilbys under varemerket Sambla. Medlemskap i PlussTjenesten utstedes kun til personer over 18 år.

3. Formål

Formålet med PlussTjenesten er å tilby medlemmene en høyere grad av service samt informasjon og tilbud som kan være av interesse for medlemmene. Som medlem i PlussTjenesten får du blant annet:

  • PlussTjenestens nyhetsbrev med tips om privatøkonomi, opptil tre ganger i uken.
  • Tilgang til PlussTjenestens lånesupport via telefon, der du kan stille spørsmål og få personlig service vedrørende dine lån.
  • Garantert høyt servicenivå gjennom hele søkeprosessen i Samblas ordinære tjenester for låneformidling og forsikringsformidling, noe som øker mulighetene for å få søknaden innvilget.
  • Tilpasset markedsføring og tilbud som Sambla tror kan være av interesse for deg. Disse tilbudene kan gjelde tjenester fra Sambla AS og dets konsernselskaper som tilbys under varemerket Sambla, så vel som tilbud fra Samblas samarbeidspartnere som kan være av interesse for deg. Du vil kunne motta informasjon, tilbud og fordeler fra PlussTjenesten via post, e-post, SMS, telefon og andre digitale kanaler.

4. Behandling av personopplysninger

I vår personvernerklæring (som du finner på nettsiden vår) forklarer vi hvordan Sambla samler inn og behandler dine personopplysninger i forbindelse med PlussTjenesten og ellers, og hvilke rettigheter du har i denne forbindelse. Vi kommer til å behandle personopplysninger innenfor rammene for PlussTjenesten så lenge du har et medlemskap hos oss. Dersom du har spørsmål vedrørende personvernerklæringen, kan du kontakte oss på kundeservice@sambla.no.

5. Gyldighedsperiode

Medlemskapet gjelder inntil videre og kan sies opp av begge parter med umiddelbar virkning. Du kan når som helst melde deg ut av PlussTjenesten ved å kontakte plus@sambla.no, ringe 33 22 29 70 eller ved å klikke på avregistreringslinken som finnes i alle utsendelser av e-post og SMS.