Billån uten egenkapital - finn det beste billånet for deg

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Billån uten egenkapital
Låne opptil 600 000 kroner uten sikkerhet
Helt gratis & uforpliktende
Billån uten egenkapital
Låne opptil 600 000 kroner uten sikkerhet
Helt gratis & uforpliktende

En bil er noe de fleste trenger, men som de færreste har råd til å betale kontant. Dermed trenger man et billån.

Kjøp av ny eller brukt bil kan fort bli en stor utgift når man har mange behov å ta hensyn til. Det er derfor viktig å skaffe seg et billån som gir de mest gunstige lånebetingelsene per måned.

Få billån uten sikkerhet hos Sambla

Det er stor konkurranse om lån uten sikkerhet. Det har Sambla tatt konsekvensen av 

Vi har samlet over 20 banker og långivere som yter lån uten sikkerhet til blant annet kjøp av bil. Når du søker hos oss, vil søknaden bli behandlet av alle.

Du får med det over 20 lånetilbud. Du velger det du synes er best.

Du bekrefter ditt lån enkelt med BankID, og lånet er dermed klart til å utbetales til din konto. Du ordner det videre bilkjøpet selv uten innblanding fra banken.

Søk lån i dag og kjøp din bil i morgen!

Hvordan gå frem for å søke om billån?

Samblas billånkalkulator vil raskt fortelle deg hvor mye du kan få i billån, og når du har sendt inn søknad på det gitte lånebeløpet vil du bli kontaktet av en av Samblas rådgivere for en helt uforpliktende samtale. Videre vil din rådgiver kunne samle inn tilbud fra flere banker slik at du kan få mulighet til å velge det tilbudet som passer best for deg.

Å få innhentet tilbud fra flere banker, og vurdere disse alternativene sammen med en rådgiver hos Sambla, er helt gratis. Det vil gi deg den ekstra tryggheten du trenger når du er i ferd med å velge det beste billånet for deg.

Det er ingen forskjell på om du kjøper fra forhandler eller om der er noe som selger bilen privat.

Hva er et billån?

Et billån er et lån som er beregnet for å finansiering av bilkjøp. Du kan få billån ved finansiering av alle kjøretøy som er registrert som personbil eller varebil, både brukt bil og ny bil, uansett modell.

De fleste er avhengig av at bilen tilfredsstiller flere krav i forhold til størrelse og karaktertrekk. Det kan derfor bli uaktuelt å velge en bil kun basert på prisnivå. Hvis man trenger plass til en barnevogn i bagasjerommet og firehjulstrekk for å komme seg opp bakken til hjemmet sitt, ja da må man det.

Selv om man kun trenger en bil for å komme seg fra et sted til et annet, og dermed har muligheten til å velge det billigste alternativet, er det ikke en selvfølge at økonomien tillater en slik utgift på det tidspunktet hvor behovet melder seg.

Derfor er et lån den eneste måten å finansiere et bilkjøp på for de aller fleste.

Krav til sikkerhet

Et billån karakteriseres ved at långiveren tar sikkerhet, et pant, i bilen. Det gjelder om det er en ny eller brukt bil. Dersom man ikke betaler lånet, vil banken kreve at bilen selges.

Renten på lånet ditt vil avhenge av hvor god sikkerhet banken får. Dersom du betaler 35 % selv i form av egenkapital, vil du få den beste renten.

Hos noen banker kan du låne uten krav til egenkapital, men da får du altså vesentlig høyere rente.

Les mer: Selge eller kjøpe bil med lån

Krav om forsikring

Tidligere var det vanlig å kreve full kaskoforsikring for alle billån. Full kasko er den dyreste forsikringen, men den dekker også alle skader som kan skje med bilen din.

I dag er det flere långivere som aksepterer delkasko. Det kan til og med gis kaskofrie lån.

Ulempen med kaskofrie lån

Kaskofrie lån har imidlertid ganske høy rente, og det kan være verdt å sjekke hvilke betingelser du kan få på et tilsvarende forbrukslån.

For enkelte vil forsikringen koste ganske mye. Prisene på full kasko forsikring varierer fra forskjellige steder i landet og med låntakerens tidligere forsikringshistorikk.

Der hvor man anser disse forsikringene som unødvendige kostnader, kan det være aktuelt å vurdere andre lånealternativer.

Grønt billån

En annen måte å få bedre betingelser på er å anskaffe en miljøvennlig bil. Mange långivere tilbyr grønne billån med noe lavere rente enn for andre kjøretøy.

Husk at det også er fritak for en rekke avgifter når du kjører miljøvennlig. Mange synes også at det bruke miljøvennlige biler har en stor verdi i seg selv.

Når det gjelder grønne billån skilles det mellom nullutslipps biler og biler med lavutslipp. Enkelte banker gir kun grønne billån til førstnevnte.

Nullutslipps biler begrenser seg til elektriske biler og hydrogenbiler. Lavutslippsbiler kan gå på alle typer drivstoff, men utslippet kan ikke være høyere enn 120 gram CO2 per kilometer.

Hva er fordelene med et billån?

Et billån kan sammenlignes med et forbrukslån på mange måter, men i de aller fleste fall vil et billån ha en lavere rente. Grunnen er at banken tar sikkerhet i bilen du kjøper. Det er dermed en lavere risiko for banken å tilby denne lånemåten.

Du kan også få billån med inntil 10 års nedbetalingstid. Et forbrukslån vil til sammenligning ikke kunne strekke seg lengre enn til 5 år.

Lengre nedbetalingstid gjør at du betaler mindre per måned. Men vær oppmerksom på at det også gjør totalprisen på lånet ditt høyere. Mest økonomisk er det å betale så mye du kan hver måned.

Forbrukslån eller billån?

I noen tilfeller kan det likevel lønne seg å vurdere et forbrukslån istedenfor et billån. Dette gjelder blant annet ved kjøp av billigere biler.

Fordelene med å finansiere en bil med et forbrukslån, er at man ikke trenger å stille med sikkerhet i bilen. Man kan også selv velge hvilken grad av forsikring bilen skal ha.

Er du usikker på hvordan du kan få det billigste billånet, eller hvilken type lån som passer for deg, kan du kontakte en av Samblas mange rådgivere som vil veilede deg slik at du finner den beste løsningen.

Hva er et billån uten egenkapital?

Et billån uten egenkapital er et lån du kan få i forbindelse med finansieringen av et bilkjøp uten at du trenger å stille med egenkapital. Krav til egenkapital kan mange ganger være opp til 35 % av kjøpsverdien på bilen, og ettersom dette kan være beløp som mange sliter med å oppdrive, er det i dag flere banker som tilbyr billån uten dette kravet.

Høyere rente

I praksis vil denne mangelen på sikkerhet for bankens vedkommende resultere i en noe høyere rente, men i gjengjeld kan drømmen om en bil bli virkelighet for de fleste, uavhengig av størrelsen på sparekontoen.

Hvor mye kan du låne til bil?

Ved å bruke billån kalkulatoren, kan du enkelt regne ut hvor mye du kan få låne til å kjøpe bilen.

Har du spørsmål rundt bruken av lånekalkulatoren eller andre spørsmål i forbindelse med finansiering av bil, kan du alltid kontakte en av Samblas rådgivere på e-post eller telefon. Vi vil bistå med å finne det beste billånet for deg.

Hvem tilbyr billån?

De fleste banker og långivere tilbyr en form for lån til bil. Det er viktig å sammenligne tjenester slik at du er sikker på at du får den beste låneavtalen. På det norske markedet finnes det mange kjente navn som tilbyr billån med fordelaktig nominell rente, blant annet DNB, Santander og Gjensidige.

Effektiv rente på billån

Det man imidlertid skal være obs på er at selv om den nominelle renten er lav, er det ikke dermed sagt at den effektive renten er den samme. Grunnen til dette er de høye gebyrene som ofte er forbundet med billån.

Noen banker, som for eksempel Santander og DNB, tilbyr også såkalte caravanlån. Dette er lån som er beregnet for finansiering av campingvogn og bobil. Man finner også egne MC-lån, hos blant annet Gjensidige, som er lån direkte rettet mot kjøp av motorsykkel eller moped.

Sammenlign for å finne det beste billånet

Det kan være en stor utfordring, og nærmest umulig for noen, å sette seg inn i hva som gjør en låneavtale gunstig, og ikke minst prøve å få en oversikt over alle aktuelle banker og långivere.

For å finne billigste billån trenger du oversikt.

Vi hjelper deg med å finne et billån som passer deg

Av den grunn tilbyr Sambla sine tjenester til deg som lånekunde. Sambla setter deg i en sterkere stilling ettersom vi tilbyr erfaring og ekspertise.

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt. Din personlige rådgiver hos Sambla vil hjelpe deg med å kontakte flere banker og långivere slik at de kan tilby deg de mest gunstige avtalene.

Refinansiering av billån

Lånemarkedet er i stadig bevegelse. Det kan også gjelde din kredittverdighet.

Vår anbefaling er at du er kontinuerlig åpen for å vurdere andre långivere til det billånet du har.

Det er tre alternativer for refinansiering av billån:

  1. Du kan flytte billånet til ny långiver.
  2. Du kan bake det inn i huslånet.
  3. Du kan refinansiere med lån uten sikkerhet.

Hva som er best avhenger av din situasjon. Å slå det sammen med boliglåner vil gi den laveste renten, mens et forbrukslån kan gi mer fleksibilitet.

Merk at det ikke er alle banker som tilbyr å overta billån. Grunnen til det er at det er komplikasjoner med å flytte pantet.

Spørsmål og svar - Billån

Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe bilen. Binder jeg meg til noe?

Nei, det gjør du ikke. Hvis du bestemmer deg for ikke å kjøpe noen bil, står du fritt til å hoppe av sammenligningsprosessen. Det er først når du har undertegnet lånedokumentene du har inngått en avtale.

Må jeg ha egenkapital når jeg låner til bil?

Nei, det trenger du ikke. Du kan låne opp til 600 000 kroner med Sambla, og pengene kan du bruke til akkurat hva du vil, for eksempel å kjøpe drømmebilen.

Når overføres pengene til kontoen min?

Det avhenger av hvilken bank du inngår låneavtale med. Men regn med én–tre dager fra du har undertegnet lånedokumentene.

Hva kreves for å ta opp et billån gjennom Sambla?

Du må være minst 18 år gammel og ha en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år. Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger

Hva er et billån?

Et billån er et lån som er beregnet for å finansiering av bilkjøp. Du kan få billån ved finansiering av alle kjøretøy som er registrert som personbil eller varebil, både bruktbil og nybil uansett modell.

Hvor mye kan jeg ta opp i billån?

Du kan låne opp til 600 000 kroner. Hvilket beløp en bank eller långiver er villig til å låne ut, avhenger av mange faktorer. For å være villige til å låne ut høyere beløp, er de fremfor alt opptatt av hvor mye du har igjen å leve for hver måned etter at du har betalt de faste utgiftene.

Må jeg ha en inntekt for å ta opp et billån?

Ja, du må ha en inntekt på minst 10 000 kroner.

Kan jeg ta opp et billån til tross for at jeg har betalingsanmerkninger?

Ja, du kan låne penger! Vi jobber med flere banker som godkjenner lån selv om du har betalingsanmerkninger. Alt du trenger å gjøre er å søke om billån, og så vil vi hjelpe deg!

Kan jeg betale ned billånet mitt tidligere enn avtalt?

Ja! Du kan betale ut billånet ditt når du måtte ønske.

Bankene vi sammenligner

Vis mer