OM SAMBLA

Vi er Sambla , den nye generasjonen låneformidler. Siden starten i 2014 har filosofien vår alltid vært den samme – å sammenligne  tilbud fra bankene slik at alle, uansett hvem de er og hva de gjør, alltid skal få et best mulig banklån. Vi har til sammen over 140 medarbeidere som elsker å gjøre en forskjell. Fra kontorene våre i Stockholm, Lund og Oslo har vi frem til i dag hjulpet over 140 000 kunder. Med en score på over 9 av 10 på Trustpilot vet vi at kundene er fornøyde med vilkårene på lånene vi formidler fra samarbeidsbankene våre.

Om Sambla

Din trygghet er viktig for oss. For å kunne tilby høyest mulig sikkerhetsnivå – SSL-sertifisering med krypterte data, samarbeid med Experian og signering med BankID – har vi utviklet vårt eget unike forretningssystem. Systemet bidrar til at hele prosessen går glatt, fra den innledende sammenligningen til pengene er på konto.

Alle banker tilbyr forskjellige kunder forskjellige vilkår. Det er vanskelig å vite hvilken bank som er perfekt for akkurat deg, før du faktisk har spurt. Med Sambla får du tilbud fra opptil ni ulike banker. Deretter velger du, sammen med en av våre personlige rådgivere, det tilbudet som passer deg best.

Det er helt gratis å benytte Sambla, og du binder deg ikke til noe. Sambla formidler forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner. Siden det er forbrukslån, trenger du aldri stille noen eiendom i pant når du låner.

Sambla er underlagt den svenske Finansinspektionens tilsyn. Vi stiller høye utdannings- og kunnskapskrav til rådgiverne våre, slik at du som kunde alltid skal kunne føle deg trygg. Har du spørsmål, eller vil du ha hjelp med en søknad? Ring oss på33 22 29 70. Du kan også kontakte oss via e-post på kundeservice@sambla.no

banker og långivere

Lån opptil 500 000 kroner fra 6,19 % rente

Du binder deg ikke til noe, og det er helt gratis

Trygt for deg

UC

UC - bara en kreditupplysning

Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra 6,19%

BB
Ya
Easy
Gjensidige
Ikano
Komplett
Santander
Mybank
Instabank
Remember
Nordax
Optin
Avida
Collector
Resurs

Spørsmål og svar


Hva kreves for å søke om et forbrukslån?


Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Hvor mye kan jeg låne?


Binder jeg meg til noe når jeg ber om en sammenligning?


Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?Når overføres pengene til kontoen min?


Kan jeg nedbetale et lån før tiden?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?