Om Sambla

Vi er Sambla, den nye generasjonen låneformidler. Siden starten i 2014 har filosofien vår alltid vært den samme – å sammenligne tilbud fra bankene slik at alle, uansett hvem de er og hva de gjør, alltid skal få et best mulig banklån. Vi har til sammen over 140 medarbeidere som elsker å gjøre en forskjell. Fra kontorene våre i Stockholm, Lund og Oslo har vi frem til i dag hjulpet over 390 000 kunder. Med en score på over 9 av 10 på Trustpilot vet vi at kundene er fornøyde med vilkårene på lånene vi formidler fra samarbeidsbankene våre.

Din trygghet er viktig for oss. For å kunne tilby høyest mulig sikkerhetsnivå – SSL-sertifisering med krypterte data, samarbeid med Experian og signering med BankID – har vi utviklet vårt eget unike forretningssystem. Systemet bidrar til at hele prosessen går glatt, fra den innledende sammenligningen til pengene er på konto.

Alle banker tilbyr forskjellige kunder forskjellige vilkår. Det er vanskelig å vite hvilken bank som er perfekt for akkurat deg, før du faktisk har spurt. Med Sambla får du tilbud fra opptil ni ulike banker. Deretter velger du, sammen med en av våre personlige rådgivere, det tilbudet som passer deg best.

Det er helt gratis å benytte Sambla, og du binder deg ikke til noe. Sambla formidler forbrukslån fra 5 000 til 600 000 kroner. Siden det er forbrukslån, trenger du aldri stille noen eiendom i pant når du låner.

Sambla er underlagt den svenske Finansinspektionens tilsyn. Vi stiller høye utdannings- og kunnskapskrav til rådgiverne våre, slik at du som kunde alltid skal kunne føle deg trygg. Har du spørsmål, eller vil du ha hjelp med en søknad? Ring oss på 33222970. Du kan også kontakte oss via e-post på kundeservice@sambla.no

Kontaktinformasjon

PR og kommunikasjon

For PR og kommunikasjonsspørsmål, mail oss på press@sambla.no

 

Bankene vi sammenligner

Vis mer