Din Trygghetsforsikring er nå aktiv og din Avtalegiro hos Sambla er godkjent

Dersom du opplever å bli ufrivillig arbeidsløs, arbeidsufør eller har en nærstående i behov av omsorg og pleie vil du få utbetalt erstatning i opp til 12 måneder. Sambla Trygghetsforsikring er tatt fram i samarbeid med Gjensidige Forsikring og er ment for å beskytte deg og din privatøkonomi. Om uforutsette hendelser skulle inntreffe så vil forsikringen hjelpe deg med å betale dine viktigste faste kostnader, som for eksempel hus, bil, lån eller lignende.

Den første betalingen skjer den 25 og du betaler alltid forsikringspremien forskuddvis hver måned. Dette innebærer at den første innbetalingen blir noe større ettersom du betaler for de resterende dagene i denne måneden samt premien for hele neste måned. I de etterfølgende månedene betaler du selvsagt bare for en måned av gangen så lenge du har forsikringen. Merk at det er "Sambla" som er registrert som betalingsmottager i avtalegiroen i nettbanken din.

Om du har spørsmål angående din forsikring eller vil melde inn en skade så kan du kontakte oss på telefon 33 22 29 70 eller sende en mail til forsikring@sambla.no.

Vi ønsker deg fortsatt fin dag!

Team Sambla

Frågor och svar


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Vilka lån kan ni hjälpa mig att lösa?


Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra 6,19%

BB
Ya
Easy
Gjensidige
Ikano
Komplett
Santander
Mybank
Instabank
Remember
Nordax
Optin
Avida
Collector
Resurs

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

Lån intill 500 000 kr fra 6,19% til 23,92% rente

Nedbetalingstid fra 1 til 15 år

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig