En trygg og sikker tjeneste

Er du nysgjerrig på Sambla, men usikker på om tjenesten vår er trygg og sikker? Det er fornuftig å være forsiktig når det gjelder økonomi.

Vi kan forsikre deg om at Sambla er en pålitelig og sikker tjeneste. Vi er under tilsyn av Finanstilsynet og setter høye standarder for opplæring av våre ansatte. Faktisk har vi, siden oppstarten i 2014, hjulpet over 390 000 kunder med å forbedre deres lånesituasjon.

Vi liker å omtale oss som den nye generasjonens lånemeglere. Det betyr at vi hjelper kundene våre med å sammenligne og finne de beste banklånene på en trygg, fleksibel og enkel måte. 

Vi i Sambla er ikke en bank eller en långiver, men vi bistår deg som låntaker med å finne den beste matchen med en långiver når du har behov for å låne penger.

Med vår ekspertise og erfaring kan du være trygg på at du vil få en skreddersydd løsning som passer dine behov.

Derfor er Sambla en seriøs aktør 

Sambla er godkjent av Finanstilsynet (FI) for å drive i finansmarkedet –  noe som innebærer at vi også er under tilsyn av FI. Dette gir deg som bruker av våre tjenester ekstra trygghet, da du kan være sikker på at alt foregår etter lov og tilsyn. 

Vi tar altså dine personlige opplysninger på alvor. Vårt sikkerhetssystem sikrer at alle dine data blir behandlet på en trygg og sikker måte når du søker lån gjennom oss.

Fornøyde kunder og kunnskapsrike ansatte

Lån, renter og nedbetalingstider kan være kompliserte saker, og vi forstår det. Derfor krever vi at alle våre rådgivere har utdanning og god kunnskap for å kunne hjelpe deg på best mulig måte med din søknad. Når du sammenligner lån hos oss, tilbyr vi alltid personlig service over telefon. Det er kanskje derfor vi har bransjens mest fornøyde kunder, med en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 av 5 både på Trustpilot og Google anmeldelser.

Vi samarbeider med seriøse långivere 

Når det gjelder hvilke banker som er inkludert i en søknad via Sambla, samarbeider vi med over 20 långivere. Noen er store banker som Nordea og Eika Banken, mens andre er mindre nisjebanker. På vår nettside kan du se en oversikt over alle våre långivere

Vi samarbeider med mange långivere, og det er mulig at du kanskje ikke har hørt om alle. Dette er fordi vi ønsker å gi deg så mange valg som mulig, slik at du kan finne en långiver som kan tilby deg en lavere rente. Forskjellige banker appellerer til forskjellige kunder, og samme bank passer ikke nødvendigvis for alle. Derfor ønsker vi å samle inn tilbud fra så mange långivere som mulig når vi sammenligner lån for deg.

Ingen høykostnadslån hos oss

Vi stiller høye krav til våre samarbeidspartnere, og alle er under tilsyn av Finanstilsynet.

Hos oss vil du ikke finne høykostnadslån, hurtiglån eller SMS-lån, kun forbrukslån. Et høykostnadslån er et lån med en effektiv rente på over 30%, og slike lån vil du ikke finne hos oss.

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål!

Har du flere spørsmål du vil ha svar på før du begynner å sammenligne lån? Ingen problem! 

Du er velkommen til å ringe oss på 33222970 alle dager i uken, eller sende oss en e-post til kundeservice@sambla.no. Du kan finne alle kontaktdetaljene og åpningstidene for vårt sentralbord på vår nettside.

Hvis du er klar til å starte lånesammenligningen din, finner du skjemaet øverst på siden vår. Din søknad hos oss er alltid gratis, og du er ikke forpliktet til noe.

Bankene vi sammenligner

Vis mer