Eika

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

Eika Alliansen er et stolt nettverk bestående av over 50 lokalbanker, Eika Gruppen og Eika Boligkreditt. Deres visjon er å styrke lokalbanken og bidra til vekst og utvikling i norske lokalsamfunn. Gjennom et sterkt engasjement for kundene og lokalsamfunnene de betjener, tilbyr Eika Alliansen pålitelig rådgivning og skreddersydde løsninger. Med fokus på bærekraft og samfunnsansvar, har Eika Alliansen i snart 200 år vært en viktig støttespiller for det lokale næringslivet og arbeidsplasser.

Deres tilstedeværelse og omsorgsfulle tilnærming setter dem i en særstilling blant konkurrentene, og deres mål er å være Norges mest attraktive partner for selvstendige banker som vil fortsette å være en drivkraft for sine lokalsamfunn.