Ikano Finans

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

Ikano Finans springer ut av møbelvarekjeden IKEA, som er godt kjent også i Norge. Imperiet som ble startet av Ingvar Kamprad allerede på 1940-tallet, har spredt seg over hele verden.

Ikano Finans var da også i begynnelsen ment å gi finansiering til kjøp på IKEA, men har altså utviklet seg til noe mer enn det.

I Norge etablerte de sitt hovedkontor i Asker i 1991. Like lenge har de tilbudt forbrukslån og andre tjenester til norske forbrukere.

Den internasjonale IKANO-gruppen sysselsetter i dag over 4 500 medarbeidere fra sitt hovedkvarter i Luxembourg. Kamprad-familien er fortsatt tungt inne i driften av forretningsimperiet.

Ulike banktjenester fra Ikano Finans

De fremste tilbudene fra Ikano Finans til privatpersoner er forbrukslån og refinansieringslån.

Foruten dette kan du fortsatt få direkte finansiering av kjøp på IKEA med IKEA-kort. Kortet kan ha en kredittgrense på opptil 150 000 kroner og kan gi en betalingsutsettelse på inntil 12 måneder.

Du kan også søke om kredittkortet IKANO Visa som tilbyr 2 % rabatt i dagligvarekjedene og på Shell stasjoner.

IKANO har spesielle betalingsløsninger for bedrifter som handler i større kvanta på IKEA og Coop. Det er også mulig å lease driftsmidler gjennom banken.

Lån fra Ikano Finans

Hos Ikano bank kan du låne opptil 400 000 kroner, som vanlig forbrukslån eller som refinansieringslån.

Forskjellen er at du kan få opptil 15 års nedbetalingstid på refinansieringslånene. Du kan også ofte bli tilbudt bedre rente på en refinansiering ettersom du ikke øker totalgjelden din.

For å få lån fra Ikano Bank må du være eldre enn 25 år og ha en årsinntekt som minst overstiger 200 000 kroner. Du må dessuten ha bodd i Norge i minimum tre år og være fri for betalingsanmerkninger.

I tillegg til disse inngangsvilkårene vil selvfølgelig underlegges en kredittvurdering i forbindelse med lånesøknaden, slik det også gjøres i andre finansieringsinstitusjoner.

Du har mulighet til å tegne en betalingsforsikring i tilfelle det skulle skje ting som gjør det vanskelig å betjene lånet. Den går under navnet Ikano Lånebeskyttelse.

 

Om lån fra Ikano Finans:
Lånebeløp Opp til 400 000 kroner
Nedbetalingstid: Inntil 5 år på vanlige lån uten sikkerhet. Inntil 15 år på refinansieringslån
Rente Fra 9 % til 15,9 % (nominell)
Etableringsgebyr 900 kroner
Termingebyr 50 kroner
Signering BankID

 

Kundeservice
Telefon: 66 85 86 94