re:member

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

re:member er etter hvert blitt en kjent merkevare når det gjelder kredittkort, men de har også tilbud om forbrukslån.

Det er Entercard, en av de største kortutstederene i Norge, som står bak re:member. Entercard ble stiftet i 1999, etter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank1 kredittkort. I 2005 ble de en del av et stort nordisk kortkonsern. En av eierne er det internasjonale selskapet Barclaycard.

Entercard har 450 ansatte i Norden, hvorav rundt 130 jobber i Norge. Foretaket har kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og københavn.

Banktjenester fra re:member

Utenom forbrukslån er det kredittkortene som er de sentrale produktene. Her hviler de på kompetansen som er ervervet gjennom Entercard for å tilby kvalitetssikrede produkter.

Kundene kan velge mellom to forskjellige kort, re:member black og re:member gold.

re:member black tilbyr cashback og en rekke rabbater og kundefordeler. Det er også en inkludert reise- og avbestillingsforsikring i kortet.

re:member gold utmerker seg først og fremst ved det som kanskje er kredittkortmarkedets laveste rente på 14,9 %. Dersom det er perioder du ikke klarer å betale ned løpende på den kreditten du har brukt, vil dette være et bra valg.

Kortene er klarert for Apple Pay.

Lån fra re:member

re:member tilbyr både vanlige forbrukslån og refinansieringslån.

Lånebeløpet de kan innvilge ligger mellom 10 000 og 350 000 kroner.

Banken er en av de få som kan gi lån uten sikkerhet til personer ned mot 18 år. Det fordres dog at søkeren har fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Kredittvurderingen vil som andre steder ligge til grunn for hvor mye de kan låne deg og hvilken rente du får i spekteret fra 7,95 % til 19,95 %

Du kan også velge å bruke lånet til refinansiering av gjeld du har fra før. Betingelsene er omtrent de samme, men ved refinansiering kan du velge nedbetalingstid inntil 15 år, sammenlignet med fem år for vanlige forbrukslån.

Banken godtar ikke medsøkere.

Det er mulig å tegne en betalingsforsikring i sammenheng med lånet. Forsikringen kan være en trygghet dersom du blir syk, mister jobben eller blir permittert. Du betaler for forsikringen med et lite tillegg i terminbeløpet.

Låneinformasjon re:member

Tjenester Status
Lånebeløp Fra 10 000 til 350 000 kroner
Nedbetalingstid Inntil 5 år på vanlige lån uten sikkerhet. Inntil 15 år på refinansieringslån
Rente Fra 7,95 % til 19,93 % (nominell)
Etableringsgebyr 750 kroner
Termingebyr 45 kroner
Signering BankID
Telefonnummer 73 89 77 55