TF Bank

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

TF Bank er en nordisk bank som tilbyr ulike banktjenester, deriblant forbrukslån og refinansieringslån. I Norge opererer de fra Bergen, men er godt tilgjengelig over hele landet via Internett.

TF Bank er tidligere kjent som BB Bank og BB Finans, og har tilbudt forbrukslån siden 1984. De har med det lang fartstid på området.

I 2020 fusjonerte BB Bank ASA med TF Bank AB, og ble dermed en del av TF Bank Group. Gruppen fordeler sin virksomhet i de nordiske landene, Baltikum, Polen, Tyskland og Østerrike.

Med et svensk hovedkontor er banken underlagt den svenske Finansinspektionen, som tilsvarer Finanstilsynet i Norge.

Ulike banktjenester fra TF Bank

Med fusjonen utvidet bankens virksomhet seg fra forbrukslån til også å omfatte innskuddskontoer og kredittkort. Med unntak av boliglån kan du nærmest bli totalkunde hos TF Bank.

Kredittkortet TF Bank Mastercard er gebyrfritt og inneholder flere kundetilbud og rabattordninger.

Innskudd fungerer på vanlig måte, men du har også muligheten til å velge fastrente på sparepengene dine. Du kan spare opptil 2 millioner kroner som tilsvarer sikringen fra bankgarantifondet.

Lån fra TF Bank

TF Bank gir utelukkende lån uten sikkerhet. Disse er fordelt i kategoriene forbrukslån, refinansiering og opplån.

Forbrukslån er det første lånet du søker fra TF Bank. Dersom du senere vil ha et ytterligere kredittbehov, er det ikke nødvendig å søke om et helt nytt lån. Du kan utvide lånet du har med et opplån. Det forenkler låneprosessen, men du må likevel undertegne nye papirer på det oppdaterte lånebeløpet.

Har du flere dyre lån og kreditter, kan du søke om refinansieringslån fra TF Bank. Banken ordner da det praktiske med å utbetale gjelden som skal være med i refinansieringen.

Felles for alle lånetypene er at du totalt kan søke opptil 500 000 kroner. Hvor mye du får innvilget, avhenger av bankens kredittvurdering.

For vanlige forbrukslån og opplån er det mulig å få fem års nedbetalingstid. Lån som brukes til refinansiering kan strekkes til 15 år.

Som låntaker i TF Bank kan du få inntil to avdragsfrie eller helt betalingsfrie måneder i løpet av et år. Det kan jo komme godt med i tider hvor strømregningen blir for høy.

Betingelser for forbrukslån og refinansiering fra TF Bank

  • Du har ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
  • Du er minst 20 år gammel
  • Du har fast inntekt

Søk enkelt om lån ved å fylle ut skjemaet. Deretter sammenligner Sambla lån helt kostnadsfritt for deg og finner den beste renten.

Om lån fra TF Bank:
Lånebeløp Opp til 500 000 kroner
Nedbetalingstid: Inntil 5 år på vanlige lån uten sikkerhet. Inntil 15 år på refinansieringslån
Rente Fra 6,9 % til 19,9 % (nominell)
Etableringsgebyr 990 kroner
Termingebyr 49 kroner
Signering BankID
Kundeservice
Telefon: 56 99 92 00
Åpningstider: Mandag – fredag 08.00 – 20.00
Hjemmeside: tfbank.no

Hvorfor velge TF Bank?

Tjenester Status
Lånebeløp: 5 000 – 500 000 kroner
Nedbetalingstid: 1-15 år
Signering: BankID