Båtlån

Drømmer du om trivelige turer til sjøs? Har du det aller best når skroget skjærer gjennom bølgene til duren av motoren? Eller kanskje du elsker å sette seil. Alle har forskjellige ønsker og behov. Men uansett størrelse og båtmodell – det er ingen grunn til at du skal betale for mye når du vil låne en båt.

ᐅ Båtlån - Låne til båt → Lav rente opptil 500.000 kr - Sambla

Låne til båt

Hvis du har tenkt å kjøpe båten gjennom en godkjent båtforhandler, blir du tilbudt et lån der båten brukes som sikkerhet. Da får du låne opptil 80 % av båtens verdi. De resterende 20 % må du gjerne betale kontant eller i form av innbytte. Tilbakebetalingstiden for et båtlån ligger ofte på 36–60 måneder, mens et båtlån fra forhandleren uten restverdi kan løpe helt opp til 240 måneder.

Du kan også ta opp et forbrukslån for å finansiere båtkjøpet. Det har flere fordeler. Én er at den økonomiske situasjonen din blir mer fleksibel siden båten ikke blir pantsatt som sikkerhet for lånet. En annen er du kan ta opp ett lån i stedet for to, noe som er bra for kredittverdigheten din. Hvis du bestemmer deg for å ta opp et forbrukslån, er det lurt å få best mulig rente ved å sammenligne lånetilbudene fra flere banker og långivere gjennom Sambla.

Betydningen av restverdi

Restverdi er gunstig hvis du tror at du vil bytte inn båten om noen år. Ingen restverdi er gunstig hvis du ser for deg at du skal ha den samme båten i en lang periode og ønsker et lavere nedbetalingstempo. Problemet med begge typene er egenkapitalen. Hvis du ikke har lagt penger til side eller ikke har en gammel båt å bytte inn, må du enten vente med å kjøpe drømmebåten eller ta opp et annet lån for å dekke inn egenkapitalen.

Hvis du allerede har et båtlån

Hvis du allerede har et båtlån, kan det være lurt å bruke Sambla for å undersøke om du kan få satt ned renten på dette lånet. I tillegg kan du samle de andre lånene dine med båtlånet for å spare penger og få bedre kontroll over økonomien.

Lån til båt med lav rente

Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du søke om et båtlån opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 6,19 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar 15 ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

 kr
 år
10 000500 000
Kostnad kr/mån*:
3 405 kr
Nytt lånRefinansiering

Phone number
Email adress
Nominell rente er individuell og varierer fra 5.99% til 24.9%. Eksempel 150 000 kr over 5 år, eff. rente 13.86 %, kostnad 54 812 kr og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 204 812 kr.

Best i kategorien!

banker og långivere

Lån opptil 500 000 kroner fra 6,19 % rente

Du binder deg ikke til noe, og det er helt gratis

Spørsmål og svar


Tilbyr Sambla avbetalingskjøp?


Hvordan fungerer det når man betaler ned avbetalingene med et forbrukslån?


Er det verdt å betale ned rentefrie avbetalingskjøp også?


Hvor mange avbetalingskjøp kan jeg samle?


Hva kreves for å søke om et forbrukslån?Hvor mye kan jeg låne?


Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Binder jeg meg til noe når jeg ber om en sammenligning?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?


Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra 6,19%

BB
Ya
Easy
Gjensidige
Ikano
Komplett
Santander
Mybank
Instabank
Remember
Nordax
Optin
Avida
Collector
Resurs

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

Lån intill 500 000 kr fra 6,19% til 23,92% rente

Nedbetalingstid fra 1 til 15 år

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig