Lån til oppussing

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Oppussingslån øker verdien
Oppnå de beste betingelsene
Få lånetilbud fra 20 banker
Oppussingslån øker verdien
Oppnå de beste betingelsene
Få lånetilbud fra 20 banker

Alle oppussingsprosjekter er forskjellige. Det kan være alt fra å bytte panel på huset til å gjøre omkledningsrommet om til barnerom. Men noe alle oppussingsprosjekter har til felles, er at de som oftest øker verdien på boligen. Med hjelp fra Sambla finner du oppussingslånet med best mulig rente.

Finansiere med Oppussingslån

Hvis du allerede har et boliglån, kan det hende du kan øke dette lånet. Men husk å ta høyde for at tilbakebetalingstiden på boliglån som oftest er mye lengre enn på forbrukslån. Det kan føre til at oppussingen blir veldig dyr siden du ender opp med å betale rente i veldig lang tid.

En annen måte å finansiere oppussingen på er å kontakte den første og beste banken og be om et lån. Dette er først og fremst bra for banken, men ikke fullt så bra for deg siden du bare kan velge dette ene lånetilbudet. Da er det vanskelig å vite om du gjør en god handel eller ikke. Det betyr at du risikerer å betale unødvendige renteutgifter siden du ikke sammenligner markedet og bankene med hverandre.

Sammenlign med Sambla

En annen måte er å ta opp et forbrukslån, men å gjøre det gjennom Sambla, som er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne til oppussningen opptil 600 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 6,19 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar over 20 ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

Spørsmål og svar - Oppussingslån

Hva er oppussingslån?

Et oppussingslån tar du opp for å betale kostnader til utbedring av boligen du bor i. Det kan være til betaling av materialer og håndverkertjenester.

Kan jeg øke verdien på boligen med et oppussingslån?

Ja, renovering av bad og andre utbedringer kan gi en varig verdiøkning på boligen, En mer kosmetisk oppussing med ny maling og liknende kan gi høyere pris hvis du gjør det før du legger ut boligen for salg.

Kan jeg låne til oppussing med sikkerhet i bolig?

Ja, Har du ledig sikkerhet innenfor 85 % av boligens verdi, har du mulighet til å få det.

Kan jeg få oppussingslån uten sikkerhet?

Dersom du ikke har tilstrekkelig sikkerhet i boligen, kan du fremdeles søke om et lån uten sikkerhet. På Sambla kan du søke forbrukslån til oppussing inntil 600 000 kroner.

Bankene vi sammenligner

Vis mer