Lea Bank

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

Fokusproduktene til Lea Bank er lån uten sikkerhet til privatpersoner, attraktive innskuddsprodukter og fakturakjøp og lån til små og mellomstore bedrifter.

Banken er en heldigital bank som ønsker å gjøre bankhverdagen enklere for sine kunder. Norge er i verdenstoppen i digitalisering og norske kunder har høye krav til enkle banktjenester. Den utvikler nye tjenester basert på moderne bankteknologi, og sammen med eksisterende og fremtidige partnere kommersialiserer den banebrytende produkter og tjenester.

Med digitale låneprosesser, samt enkle og brukervennlige produkter, har Lea Bank tatt en tydelig posisjon i det nordiske markedet som vi hver dag jobber for å opprettholde.

Låneinformasjon fra Lea bank

Tjenester Status
Lånebeløp Opp til 500 000 kroner
Nedbetalingstid Inntil 5 år på vanlige lån uten sikkerhet. Inntil 15 år på refinansieringslån
Rente Fra 7,39 % til 23,96 % (nominell)
Etableringsgebyr 995 kroner
Termingebyr 35 kroner
Signering BankID
Telefonnummer 22 99 14 00