Morrow bank

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

Morrow bank har nå holdt det gående siden 2014. Det startet med finansieringsløsninger i forbindelse med nettbutikken Komplett.no, men de er nå en helt selvstendig bank med sine egne tilbud.

Per 2022 har banken over 350 000 aktive kunder, fordelt i Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sentrale samarbeidspartnere er Komplett Group, Gouda Reiseforsikring og BNP Paribas Cardif.

Morrow bank er opptatt av samfunnsansvar, som å bekjempe økonomisk kriminalitet, være en pådriver for mangfold og likestilling og ikke minst gi ansvarlige lån. En plan for bærekraftig virksomhet er nedfelt i årsplanen.

Banktjenester fra Morrow bank

 

Morrow Bank er en fullstendig bank med forbrukslån, kredittkort og sparekontoer. Det er kun boliglån som mangler i portefølgen.

Morrow Mastercard kan gi kreditt opp til 100 000 kroner. Ved bruk av kortet tjener du opp bonuspoeng du kan bruke på Komplett.no. Du kan også betale kontaktløst med Google Pay eller Apple Pay.

På sparekontoen kan du sette inn inntil 2 millioner kroner. Renten er på 0,55 % på innskudd under en en million. For det som overstiger millionen, godtgjøres det med 0,45 % rente. Det er intet tak på antall uttak i løpet av året.

Morrow bank har også tilbud om handlekonto på Komplett.no og spesialsydde løsninger for nettbutikker.

Lån fra Morrow Bank

Morrow Bank markedsfører forbrukslån, smålån og refinansieringslån fra 10 000 kroner til 500 000 kroner.

Felles for alle lånene er at du må fylt 20 år for å få behandlet en søknad. Du skal videre ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker, og du må ha en folkeregistrert adresse i Norge.

Banken tilbyr fleksibel tilbakebetaling. Det betyr at du må betale et minstebeløp, men utover det kan du betale så mye ekstra du vil per måned for raskere nedbetaling.

Merk at nedbetalingstiden ikke kan overstige fem år for vanlige forbrukslån eller femten år for refinansieringslån.

Refinansieringslånene kan brukes til å betale ned gjeld du allerede har. Det gjelder særlig der du betaler mye i renter og gebyrer. Når Morrow Bank behandler søknader om refinansiering, garanterer de at du får lavere lånekostnader enn dem du har i dag.

Alle søknader til Morrow Bank er uforpliktende.

Låneinformasjon fra Morrow Bank

Tjenester Status
Lånebeløp 10 000 -500 000 kroner
Nedbetalingstid Inntil 5 år på vanlige lån uten sikkerhet. Inntil 15 år på refinansieringslån
Rente Fra 7,9 % til 19,9 % (nominell)
Etableringsgebyr Fra 490 til 1990 kroner
Termingebyr 35 kroner
Signering BankID
Telefonnummer 21 00 74 50