Lånemegleren.no

Lånemegleren er en nettside som driftes av STK Finans, og på vegne av sine samarbeidspartnere, tilbyr Lånemegleren blant annet billån, forbrukslån og refinansiering. STK Finans formidler lån til norske kunder og deres kontor ligger i Oslo.

Om Lånemegleren og STK Finans

STK Finans er et selskap som tilbyr formidling og sammenligning av lånetilbud, og som mottar provisjon av sine samarbeidspartnere som et resultat av dette. I hovedsak jobber STK Finans med lån som faller innenfor to hovedkategorier, lån uten krav til sikkerhet og lån med sikkerhet i objekt. Lånemegleren.no er en nettside som STK Finans driver og som tilbyr de samme tjenestene som selskapet selv. STK Finans finnes også i Sverige og Finland. Det finnes også mange andre låneformidlingsforetak i Norge, for eksempel Centum finans eller Axo finans.

Hva tilbyr Lånemegleren

Lånemegleren tilbyr forbrukslån, refinansiering, billån, båtlån, boliglån og smålån. Uten sikkerhet kan man låne opp til 500 000 kr., og virksomheten samarbeider med 12 norske banker og långivere. Det stilles flere krav til kunde når man skal søke om forbrukslån hos Lånemegleren, blant annet at man har en inntekt, at man har fylt 20 år og at man har bodd i Norge i et visst antall år. Som låntaker kan man heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassokrav i sitt navn. Lånemegleren tilbyr også boliglån på vegne av bankene de samarbeider med. Hvis man har problemer med å få boliglån i sin egen bank, kan Lånemegleren sammenligne flere banker for å prøve å oppnå bedre resultater til sine kunder.

Lånemegleren tilbyr følgende lån i forbindelse med bolig:

  • Selveiet bolig (inntil 85 %)
  • Borettslagbolig (inntil 85 %)
  • Fritidshus/hytte (inntil 75 %)

Som boliglånskunde kan man låne fra 250.000 kr. og opptil 7.500.000 kr., og renten varierer fra 5,00% og 11,00%, avhengig av tilbud fra bank eller långiver.

Lån til egenkapital

Egenkapital er et begrep som mange er kjent med i forbindelse med boliglån, men det kan også være aktuelt i andre sammenhenger, for eksempel når man skal starte sin egen bedrift. Når det gjelder boliglån, krever forskriftene at låntaker skal kunne stille med egenkapital selv, og derfor strider det mot reglementet å finansiere egenkapital ved boliglån med et forbrukslån. Men det samme gjelder ikke andre former for egenkapital, og i det henseende tilbyr Lånemegleren en løsning der man kan låne inntil 500 000 kr. til dette formålet.

Hvordan benytte seg av Lånemegleren

På Lånemegleren.no kan man bruke forskjellige lånekalkulatorer for å beregne hvor mye man kan låne, og hvor mye et tilsvarende lån vil koste med en gitt nedbetalingstid. Videre kan man søke om å få låne beløpet via Lånemegleren. Ved mottak av en lånesøknad, vil Lånemegleren kontakte bankene de samarbeider med og etterspør tilbud på vegne av lånsøker. Hvis bankene ønsker å gi et lånetilbud, gjør de dette via Lånemegleren som igjen presenterer tilbudet for sin kunde. Som kunde kan man deretter vurdere om dette tilbudet er noe man vil benytte seg av eller ikke.

Lånemegleren har flere tilgjengelige artikler på sin nettside, og i disse kan man blant annet lese om temaer som skattefradrag, ulike lånetyper og forskjellige måter å spare på.

Fordeler ved å samle lån hos Lånemegleren

Som låneformidler gjør Lånemegleren jobben med å sammenligne flere banker for å finne de mest gunstige lånevilkårene til sine kunder som ønsker å låne penger. Mange sliter med å ha flere smålån og kredittlån med høye rentesatser, og dette er noe som låneformidlere kan bidra til å løse. Ved å samle flere små lån til ett lån, kan man oppnå lavere rente og et mer passenende nedbetalingsforløp. Det kan være mye penger på å samle lån, og ikke minst skaper det en mer oversiktlig økonomisk situasjon når man betaler på ett større lån istedenfor flere små.

Alternativ til Lånemegleren

Det finnes flere låneformidlere på markedet, og det er ikke alltid like lett å vite hvem man skal velge. Sambla er en låneformidler som samarbeider med flere norske banker og som tilbyr personlig rådgivning til hver og én av sine kunder, helt kostnadsfritt. Det er uforpliktende å søke om lån via Sambla, og som kunde får man god tid på å vurdere om man ønsker å akseptere et lånetilbud eller ikke. Det er viktig å finne ut hvilke muligheter man har for å være sikker på at man oppnår de mest gunstige lånevilkårene, og erfaringer viser at det kan være svært lønnsomt å kontakte en låneformidler når man ønsker å låne penger.

Sammenlign med Sambla

Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 6,19 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar 15 ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

 kr
 år
10 000500 000
Kostnad kr/mån*:
3 405 kr
Nytt lånRefinansiering

Phone number
Email adress
Nominell rente er individuell og varierer fra 5.99% til 24.9%. Eksempel 150 000 kr over 5 år, eff. rente 13.86 %, kostnad 54 812 kr og totalbeløpet du ender opp med å ha betalt over de 5 årene blir på 204 812 kr.

Best i kategorien!

Uppdaterat 19-11-12