Bank Norwegian

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert

Bank Norwegian er en heldigital bank som tilbyr tradisjonelle banktjenester, men også finansiering i form av forbrukslån og refinansieringslån.

Bank Norwegian ble etablert i 2007 og skulle være en støtteplattform for fordelsprogrammet til flyselskapet Norwegian Air Shuttle, Norwegian Reward. Derimot ble virksomheten raskt utvidet, og de fikk konsesjon til å drive digital bank senere samme år.

I 2013 startet de også opp på det svenske markedet, og i 2015 lanserte de både i Danmark og Finland. I 2021 var det Tyskland og Spania sin tur, og per i dag har Bank Norwegian over 1,7 millioner kunder.

Fra November 2021 har Bank Norwegian vært heleid av den svenske banken, Nordax. De har likevel fortsatt ansvaret for Norwegian Reward.

Bank Norwegian er underlagt Finanstilsynet i Norge.

Ulike banktjenester fra Bank Norwegian

Bank Norwegian er altså en heldigital bank som tilbyr innskudds- og utlånsprodukter. I tillegg til nettbank, har de også en mobilapp som skal gjøre det enkelt for kunden.

Hos Bank Norwegian kan du søke om forbrukslånkredittkort og refinansieringslån.

Med kredittkortet får du i tillegg en rekke fordeler, blant annet reward-poeng når du bestiller reiser med Norwegian Air Shuttle.

Kredittkortet gir i tillegg tilgang til en rekke forsikringer. Noen er inkludert, mens andre må du kjøpe i tillegg.

Lån fra Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr utelukkende lån uten sikkerhet. Dette fordeler seg på kredittkortlån, forbrukslån, refinansiering og opplån.

Har du et forbrukslån hos Bank Norwegian, kan du altså søke om å øke det eksisterende lånet, i stedet for å måtte søke om et helt nytt lån. Dette refereres til som opplån.

Hvis du har kommet i en situasjon der du sitter med mange dyre smålån og kreditter, kan du søke Bank Norwegian om et refinansieringslån. Da vil banken hjelpe deg med alt det praktiske det innebærer.

For kredittkort kan du søke om en kreditt på inntil 100.000 kroner med inntil 45 dager rentefritt.

For forbrukslån og refinansiering er grensen 600.000 med en løpetid på maks 5 år.

Kriterier for å kunne ta opp forbrukslån og refinansiering hos Bank Norwegian

  • Du må kunne dokumentere fast inntekt
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 20 år

Søk enkelt om lån ved å fylle ut skjemaet. Deretter sammenligner Sambla lån helt kostnadsfritt for deg og finner den beste renten.

Om lån fra Bank Norwegian
Lånebeløp  Inntil 600 000 kroner
Nedbetalingstid  1-5 år på forbrukslån. Inntil 15 år på refinansieringslån
Rente  6,99 til 19,99 % (Nominell)
Etableringsgebyr 0 kroner
Termingebyr 30 kroner
Signering BankID

 

Kundeservice
Telefon 23 36 16 99
Åpningstider 10:00 – 16:00 (hverdager)
Hjemmeside banknorwegian.no