Refinansiering av kredittkort

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Refinansiering med sikkerhet i bolig
Søk refinansiering fra flere enn 20 långivere
Helt gratis & uforpliktende
Refinansiering med sikkerhet i bolig
Søk refinansiering fra flere enn 20 långivere
Helt gratis & uforpliktende

Har kredittkortgjelden din vokst for mye? Hvis du venter for lenge med å takle gjelden, kan det raskt føles overveldende. La oss hjelpe deg med å refinansiere kredittkortgjelden din for å redusere de månedlige kostnadene og få bedre kontroll over økonomien din. Nullstill gjelden din og få en klarere økonomisk fremtid med refinansiering.

Slik fungerer refinansiering av kredittkort

Refinansiering innebærer å søke om et nytt lån for å betale ned all eksisterende kredittgjeld og smålån. Dette hjelper deg med å unngå høye renteutgifter og unødvendige gebyrer hver måned. Ved å refinansiere kredittkortgjelden din til ett lån, oppnår du vanligvis bedre lånevilkår. Dette gjør det enklere å håndtere gjelden ved å kun ha én månedlig betaling og faktura å forholde deg til.

Søk refinansiering med Sambla

Én søknad til Sambla tilsvarer 20 søknader til ulike banker og finansinstitusjoner som tilbyr refinansiering av gjeld. Det betyr at du får et tilsvarende antall tilbakemeldinger tilbake.

 • Det er enkelt å fylle ut søknaden. Du merker av for refinansiering, og fører opp de vanlige opplysningene om alder, sivilstatus og inntekter.
 • Når vi har registrert søknaden om refinansiering, sender vi den videre til våre over 20 samarbeidspartnere for vurdering. Svarene får du på SMS eller e-post.
 • Du kan vurdere alle tilbudene om refinansiering helt i ro. Du velger selv det tilbudet som passer deg best.
 • Du aksepterer det beste tilbudet om refinansiering for deg, enkelt med BankID på mobilen. Banken du velger vil foreta den videre oppfølgingen, og hjelpe deg slik at refinansieringen gjennomføres på en smidig og enkel måte.

Fordeler ved refinansiering av kredittkortgjeld

 • Reduserte rentekostnader. Ved å refinansiere kredittkortgjeld kan du få lavere rentesatser enn det kredittkortene vanligvis tilbyr, noe som reduserer totale renteutgifter over tid.
 • Bedre økonomisk oversikt. Ved å samle all gjeld i ett lån, får du én enkel månedlig betaling å forholde deg til, noe som gir bedre kontroll over økonomien din.
 • Unngå gebyrer og straffeavgifter. Refinansiering kan bidra til å redusere eller eliminere gebyrer og straffeavgifter som ofte påløper ved forsinkede betalinger på kredittkort.
 • Mulighet for lengre nedbetalingstid. En refinansiering kan tilby lengre nedbetalingsperiode, noe som kan redusere belastningen på økonomien din, og gi mer fleksibilitet i hverdagen.
 • Potensiell forbedring av kredittscore. Refinansiering av kredittkortgjeld på en forsvarlig måte kan bidra til å forbedre kreditthistorikken din, noe som kan ha en positiv effekt på kredittscoren din over tid.

Refinansiere kredittkortgjeld med eller uten sikkerhet

Hvis du ønsker refinansiering av kredittkortgjeld og eier en bolig eller annen eiendom, så er det mulig å refinansiere med pant i bolig, som også heter refinansiering med sikkerhet.

Dersom du ikke har en eiendom til disposisjon, så er det fortsatt mulig å oppnå en lavere rente med vanlig refinansiering. Søknaden din blir sett av over 20 banker, som gjør det mulig å oppnå en bedre rente og betalingsplan for deg og din økonomiske fremtid.

Refinansiering av kredittlån med betalingsanmerkning

Betalingsanmerkninger og inkasso vil påvirke kredittvurderingen negativt, og selv om det kan være skrittet vanskeligere å få refinansiering med betalingsanmerkning, er det fortsatt mulig.

Hvis du har inkassokrav på deg, er det også et godt skritt å søke om refinansiering. Inkassogjeld kan bli kostbart med renter og gebyrer. De fleste vil unngå en situasjon med tvangsinndrivelse av lån, som kan føre til tvangssalg av bolig eller utleggstrekk i lønn.

Det beste du kan gjøre i en slik situasjon er å søke om refinansiering før du ender opp en inkassogjeld, i det tilfeller vil kredittvurderingen din ikke påvirke negativt, og du kan endre opp i en bedre situasjon.

Dette kan du oppnå ved refinansiering av kredittkortgjeld

 • Færre gebyrer å forholde deg til.
 • Bedre økonomisk oversikt med ett lån og en faktura.
 • Inntil 15 års nedbetalingstid.
 • En lavere rente enn hva du betaler på i dag.

 

Spørsmål og svar - Refinansiering av kredittkort

Lønner det seg å refinansiere kredittkort?

Ja, det kan lønne seg å refinansiere kredittkortgjeld dersom du kan få bedre lånevilkår, lavere rentesatser og reduserte gebyrer enn det du har på kredittkortene dine. Refinansiering kan bidra til å spare penger på lang sikt og gi bedre kontroll over gjeldsforpliktelsene dine.

Hvem kan refinansiere kredittkortgjeld?

Generelt sett kan alle som har kredittkortgjeld og oppfyller långivers krav søke om refinansiering. Kravene kan variere avhengig av långiver, men vanligvis må du ha en stabil inntekt og en akseptabel kreditthistorikk.

Hvordan kan jeg refinansiere min kredittkortgjeld?

Du kan refinansiere kredittkortgjelden din ved å søke om et refinansieringslån  gjennom Sambla. Søknaden du sender inn til Sambla blir sett av over 20 banker, og du får velge det lånet som passer deg best.

Bankene vi sammenligner

Vis mer
Hva sier våre kunder om å samle lån?