Lån med BankID

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Søk lån uten sikkerhet hos Sambla
Vi sammenligner lån fra over 20 banker
Refinansier for en bedre lånesituasjon
Søk lån uten sikkerhet hos Sambla
Vi sammenligner lån fra over 20 banker
Refinansier for en bedre lånesituasjon

Hva er BankID?

BankID er en digital måte å bekrefte hvem du er på nettet. Den er mye brukt i Norge og brukes hovedsakelig for å logge inn i nettbanker og offentlige tjenester. BankID kan også brukes til å signere dokumenter og gjøre andre viktige handlinger på nettet. 

Det er en sikker og juridisk bindende måte å identifisere seg på, og du trenger ikke vise legitimasjon eller sende signerte papirer. Du bruker BankID ved å oppgi ditt fødselsnummer, en engangskode og et personlig passord som du lager når du aktiverer tjenesten.

Slik søker du om forbrukslån med BankID

 1. Sammenligning av långivere – Det er viktig å sammenligne långivere for å finne et lån som passer deg og dine behov best, dette gjør vi på Sambla for deg. 
 2. Fyll ut lånesøknaden – Fyll inn formularet med ønsket lånesum, kontaktinformasjon og annen relevant informasjon. 
 3. Identifisering og signering – Når du blir bedt om å identifisere deg, bruker du BankID for å signere lånesøknaden og bekrefte din identitet.
 4. Innsending av dokumentasjon – I noen tilfeller vil du bli bedt om dokumentasjon som inntektsbevis, skattemelding eller kontoutskrifter. Følg instruksjonene og send inn relevant dokumentasjon.
 5. Vurdering og godkjenning – Långiveren vil vurdere din lånesøknad basert på kriterier som kredittverdighet, inntekt og gjeldsgrad. Du vil bli varslet om søknaden din er godkjent eller ikke, og eventuelt tilbudt lånebetingelser.
 6. Utbetaling – Ved godkjennelse vil långiveren overføre lånet innen 1-3 arbeidsdager.

Historien bak BankID 

BankID ble introdusert i 2004 etter flere års samarbeid mellom norske banker. I dag har 4,4 millioner nordmenn BankID, og den brukes av banker, det offentlige og stadig flere virksomheter i ulike bransjer. Bankene håndterer kundekontroll og utstedelse av BankID til personkunder, mens en distributørmodell brukes for å øke tilgjengeligheten på markedet.

 • Bruken av BankID har økt jevnlig siden oppstarten, og i 2021 ble nær en milliard innlogginger og signeringer registrert. For å møte behovet for enklere innlogging, ble BankID med biometri lansert i 2023. Bruk av biometrisk innlogging er vanlig i Europa, og det er her det forventes den største trafikkmengden. 
 • BankID med høyeste sikkerhetsnivå brukes der ekstra sikkerhet er nødvendig, for eksempel ved signering av viktige avtaler, overføring av store beløp eller behandling av sensitive persondata.
 • BankID oppfyller myndighetenes krav til ID- og legitimasjonskontroll samt bindende elektronisk signatur. Den er registrert på EUs tillitsliste og kan brukes av alle virksomheter som trenger en sikker og enkel digital identifikasjon.

Lån med BankID – trygg elektronisk signering 

Den moderne måten å søke om forbrukslån på nett gjør det enkelt å sammenligne tilbud og finne det som passer dine behov og ønsker. Elektronisk signering gir trygghet i prosessen.

I dagens digitale tidsalder er det enkelt å søke om forbrukslån på nett. Dette gjør det mulig å enkelt sammenligne ulike lånetilbud på markedet for å finne det som passer best for deg. Denne tilgjengeligheten gir deg muligheten til å gjøre grundig forarbeid og ta beslutninger du rekker å tenke på.

 • En av fordelene med å søke om lån på nett er muligheten til å benytte BankID for elektronisk signering. BankID er en trygg og pålitelig metode for å signere avtaler og dokumenter på nett. Ved å signere med BankID kan du enkelt akseptere tilbudet om forbrukslån, samtidig som du sikrer autentisitet og integritet i prosessen.
 • En annen fordel ved å benytte elektronisk signering er den raske behandlingstiden. Tidligere måtte man vente på at gjeldspapirene skulle sendes per post for manuell signering. Dette kunne ta opptil en uke før låneprosessen var fullført. Med elektronisk signering kan du spare verdifull tid, da søknadsprosessen blir betydelig forkortet. 

Etter at søknaden er godkjent, vil pengene som regel være tilgjengelige på din konto i løpet av 1-3 arbeidsdager. Noen ganger være nødvendig å laste opp dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. Dette bidrar til å sikre at låneprosessen er grundig og pålitelig.

Fordelene ved å bruke BankID ved søknad om forbrukslån

Rask og enkel prosess 

BankID forenkler søknadsprosessen betydelig. Du kan signere elektronisk og bekrefte din identitet uten behov for fysisk fremmøte hos långiver.

Effektivitet og tidsbesparelse

Ved å bruke BankID kan du søke om forbrukslån når som helst og hvor som helst, uten å måtte vente på papirarbeid eller avtaler.

Sikkerhet og pålitelighet

BankID er en anerkjent og sikker digital identifikasjonsmetode som beskytter dine personlige og økonomiske opplysninger.

Slik forenkler BankID prosessen med å søke lån

 • Identifikasjon – BankID gir en digital signatur som bekrefter din identitet overfor långiver.
 • Signering av avtaler – Du kan enkelt signere låneavtalen elektronisk ved bruk av BankID, eliminere behovet for fysisk signering eller sending av papirer.
 • Tilgang til økonomisk informasjon – BankID gir långiveren tilgang til nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon og gjør det enklere å vurdere lånesøknaden.
 • Sterk autentisering – BankID bruker tofaktorautentisering for å sikre at bare du har tilgang til din digitale identitet.
 • Kryptert kommunikasjon– All informasjon som utveksles under BankID-bruken er kryptert, noe som betyr at sensitiv data er beskyttet mot uautorisert tilgang.
 • Personlig kontroll – Ved bruk av BankID har du personlig kontroll over hvem som får tilgang til din informasjon og når.

Hvem kan søke forbrukslån med BankID?

 • Du må være over 18 år gammel 
 • Fast inntekt  
 • Fast bosted i Norge eller norsk statsborgerskap
 • Ingen betalingsanmerkninger

Slik skaffer du deg BankID

 1. Kontakt banken din: Ta kontakt med den banken du er kunde hos, enten fysisk eller gjennom nettbanken. Banken vil kunne hjelpe deg med å opprette en BankID.
 2. Identifisering: Du må kunne bekrefte din identitet overfor banken. Dette kan gjøres ved å møte opp personlig på bankkontoret med gyldig legitimasjon, eller ved å bruke BankID på mobil eller BankID på nett for å identifisere deg elektronisk.
 3. Registrering: Banken vil veilede deg gjennom registreringsprosessen og be om nødvendig informasjon. Du vil bli bedt om å oppgi personopplysninger som navn, fødselsdato, adresse og fødselsnummer. I tillegg vil du måtte oppgi informasjon om hvilken enhet du ønsker å bruke BankID på (for eksempel mobilnummer eller enhet med BankID-app).
 4. Aksept av vilkår: Du vil bli bedt om å akseptere vilkårene for bruk av BankID, som inkluderer retningslinjer for konfidensialitet og sikkerhet. Les nøye gjennom disse vilkårene før du gir din godkjenning.
 5. Aktivering: Etter at registreringen er fullført, vil du motta en aktiveringskode eller en link på den enheten du har valgt å bruke BankID på (mobil eller nettleser). Følg instruksjonene for å fullføre aktiveringsprosessen.

Vær oppmerksom på dette

 • Du må ha gyldig legitimasjon, som pass eller nasjonalt ID-kort, klart når du skal identifisere deg hos banken. Banken vil kreve at du oppgir personlige opplysninger som er nødvendig for å opprette BankID.
 • BankID-informasjonen din er svært sensitiv og må holdes trygg og konfidensiell. Du bør aldri dele BankID-informasjonen din med andre, inkludert passord eller pinkoder. Sørg for å logge ut av BankID-sesjoner når du er ferdig, og vær forsiktig med å bruke BankID på offentlige nettverk eller usikrede enheter. 
 • Ved mistanke om misbruk eller tap av BankID-informasjon, bør du umiddelbart kontakte banken din for å få hjelp og eventuelt sperre BankID-en din.

Det å skaffe seg BankID er en viktig og trygg måte å identifisere seg på nettet og bruke tjenester som forbrukslån. Følg nøye instruksjonene fra banken din og ta alltid hensyn til sikkerhetsaspekter for å beskytte din personlige informasjon.

Spørsmål og svar – Lån med BankID

Hva er BankID?

BankID er en digital måte å bekrefte identiteten din på nettet. Det er mye brukt i Norge og brukes vanligvis for å logge inn i nettbanker og offentlige tjenester, samt signere dokumenter og utføre viktige handlinger på nettet.

Hva er fordelene ved å bruke BankID når du søker om forbrukslån?

BankID forenkler søknadsprosessen ved å tillate elektronisk signering og bekreftelse av identitet uten behov for fysisk fremmøte hos långiver. Det sparer også tid, sikrer autentisitet og integritet, og beskytter dine personlige og økonomiske opplysninger.

Hvem kan søke om forbrukslån med BankID?

For å søke om forbrukslån med BankID må du være over 18 år gammel, ha en fast inntekt, ha fast bosted i Norge eller være norsk statsborger, og ikke ha betalingsanmerkninger

Hvordan skaffer man seg BankID?

 For å skaffe seg BankID, må man kontakte sin bank enten fysisk eller gjennom nettbanken. Identiteten må bekreftes, enten personlig på bankkontoret med gyldig legitimasjon eller ved bruk av BankID på mobil eller nett. Etter å ha registrert seg og akseptert vilkårene, vil man motta en aktiveringskode eller lenke for å fullføre aktiveringsprosessen.

Bankene vi sammenligner

Vis mer