Lån til bryllup

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Merk! Ønsket nedbetalningstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
hvor mye skal gå til å refinansiere/samle gjeld?310 000 kr

Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Lån opptil 600 000 kroner til ditt bryllup
Sammenlign rente på bryllupslån
Tips for et rimeligere bryllup
Lån opptil 600 000 kroner til ditt bryllup
Sammenlign rente på bryllupslån
Tips for et rimeligere bryllup

Giftemål er en stor og viktig begivenhet i livet, og det er naturlig å ønske seg et vakkert bryllup. Men et bryllup kan også være kostbart. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvordan du kan finansiere bryllupet ditt, hvor mye det koster i gjennomsnitt, hvordan sette opp et budsjett, og gi tips til hvordan du kan spare penger på bryllupet ditt.

Hva er et bryllupslån? 

Et bryllupslån er et personlig lån tatt opp spesifikt for å dekke kostnadene ved et bryllup. Det fungerer som et forbrukslån, der du låner et bestemt beløp og betaler det tilbake over tid med renter. Lånet kan hjelpe deg med å dekke kostnadene for alt fra lokal og mat til kjole og fotografering.

Søk om bryllupslån gjennom Sambla

 • Lån opptil 600 000 kroner
 • Sammenlign bryllupslån fra over 20 banker for best rente
 • Rask og smidig søknadsprosess.

Vi sammenligner over 20 banker og långivere med en søknad

Gjennom oss kan du søke om bryllupslån fra over 20 långivere med kun én søknad. Ved å sette bankene opp mot hverandre presser du renten ned til lavest mulig nivå. Alle banker og långivere deler også en og samme kredittinformasjon fra UC, slik at din kredittvurdering ikke påvirkes mer enn høyst nødvendig.

Hva er maksimalt mulig lånebeløp til bryllup?

Sambla formidler private lån på inntil 600 000 kroner. Ønsker du å låne mer enn det til bryllupet ditt, kan dere i stedet søke om ett lån hver. Husk imidlertid at dine økonomiske forhold styrer lånebildet – det er alltid verdt å tenke på hva to store lån gjør for husholdningen når festen er over.

Hvor mye koster et bryllup?

Kostnadene ved et bryllup kan variere betydelig, avhengig av dine preferanser og hvor du bor. Gjennomsnittsprisen for et bryllup i Norge ligger på rundt 50 000 til 150 000 kroner, men det er ikke uvanlig å bruke mer. Husk at dette er bare et gjennomsnitt, og det er fullt mulig å arrangere et vakkert bryllup for mindre penger.

Vanlige utgifter til et bryllup 

Noen vanlige utgifter du kan forvente når du planlegger et bryllup inkluderer:

 • Lokal og mat: Dette er ofte den største utgiften. Prisen vil avhenge av hvor mange gjester du inviterer og hva slags sted du velger.
 • Klær: Kjolen og dressen kan være kostbare, spesielt hvis du velger designerklær.
 • Fotografering og video: Det er vanlig å leie en profesjonell fotograf og videograf for å fange øyeblikkene.
 • Blomster og dekorasjoner: Dette inkluderer alt fra brudebuketten til dekorasjonene på stedet.
 • Invitasjoner og takkekort: Prisen vil avhenge av antall kort og kvaliteten på papiret og designet.
 • Musikk og underholdning: Dette kan inkludere en DJ, live musikk eller annen underholdning.
 • Ringer: Prisen på gifteringene vil variere avhengig av material og design. 
 • Transport: Dette inkluderer transport til og fra vielsesstedet og festlokalet.

Hvordan sette opp et bryllupsbudsjett

 • Start med å lage en liste over alle utgiftene du kan tenke deg, inkludert uforutsette utgifter.
 • Bestem hvor mye penger du har tilgjengelig og hvor mye du kan spare hver måned frem til bryllupet.
 • Fordel pengene på de forskjellige utgiftene og juster om nødvendig for å passe inn i budsjettet ditt.
 • Hold oversikt over alle utgifter og juster budsjettet hvis nødvendig.

Spare til bryllup – hvor mye er lurt å spare

Det er lurt å begynne å spare til bryllupet så tidlig som mulig. Hvor mye du bør spare avhenger av hvor stort bryllup du planlegger og hva slags økonomi du har. Lag et budsjett for bryllupet og bestem hvor mye du trenger å spare hver måned for å nå målet ditt. Husk også på å ta høyde for uforutsette utgifter.

Det trenger ikke å koste mye for et fint bryllup 

Det er fullt mulig å ha et vakkert bryllup uten å bruke en formue. Her er noen tips for å gjøre bryllupet rimeligere:

 • Invitasjoner: Lag invitasjonene selv, eller send digitale invitasjoner i stedet for trykte.
 • Antall gjester: Begrens antallet gjester. Jo færre gjester, jo lavere vil utgiftene være.
 • Bryllupsantrekk: Kjøp brudekjolen eller dressen på salg, eller vurder å leie antrekket.
 • Sted: Velg et billigere sted for bryllupsfesten, som hjemmet ditt, en offentlig park, eller et lokale som ikke er spesielt for bryllup.
 • Mat og drikke: Lag maten selv, eller få venner og familie til å hjelpe til. Velg billigere drikkealternativer.
 • Dekorasjoner: Lag dekorasjonene selv, eller kjøp billig dekorasjon på nettet.
 • Musikk: Lag en spilleliste og spill musikken fra din egen enhet, i stedet for å leie en DJ eller et band.
 • Fotograf: Spør en venn eller et familiemedlem som er god med kamera om å ta bildene, i stedet for å leie en profesjonell fotograf.
 • Blomster: Kjøp blomster på et lokalt marked, eller plukk blomster selv, i stedet for å bestille fra en blomsterbutikk.
 • Kake: Lag kaken selv, eller kjøp en enkel kake og dekorer den selv.

Lån uten sikkerhet til bryllup

Det er fullt mulig å få lån uten sikkerhet til bryllup, det vil si uten å stille eiendeler som sikkerhet for lånet. Dette kalles også et forbrukslån. Fordelen med et forbrukslån er at du kan bruke pengene på hva du vil, inkludert bryllup. Ulempen er at renten ofte er høyere enn for lån med sikkerhet. 

Sammenlign lån til bryllup for en lavere rente

Det er viktig å sammenligne flere lån før du bestemmer deg for hvilket du vil ta opp. Renter og gebyrer kan variere mye fra bank til bank, og det kan derfor være mye penger å spare på å velge det riktige lånet. 

Siden lån uten sikkerhet har høyere rente enn lån med sikkerhet, er hver prosent i rente viktig for at du skal unngå å betale mer enn du må. Gjennom vår tjeneste kan du sammenligne lån fra over 20 banker og finne det riktige lånet for deg.

Et bryllup er en stor begivenhet, og det er naturlig å ønske seg et vakkert bryllup. Men et bryllup kan også være kostbart. Det er viktig å sette opp et budsjett og holde seg til det, og å vurdere nøye om du vil ta opp lån for å finansiere bryllupet eller om du kan spare opp pengene selv. Husk at det er fullt mulig å ha et vakkert bryllup uten å bruke en formue.

Spørsmål og svar – Lån til bryllup

Hva er et bryllupslån?

Et bryllupslån er et personlig lån tatt opp spesifikt for å dekke kostnadene ved et bryllup. Det fungerer som et forbrukslån, der du låner et bestemt beløp og betaler det tilbake over tid med renter.

Hvor mye koster et bryllup i gjennomsnitt?

Gjennomsnittsprisen for et bryllup i Norge ligger på rundt 50 000 til 150 000 kroner, men det er ikke uvanlig å bruke mer. Det er imidlertid fullt mulig å arrangere et vakkert bryllup for mindre penger.

Hvordan kan jeg sette opp et bryllupsbudsjett?

Start med å lage en liste over alle utgiftene du kan tenke deg, inkludert uforutsette utgifter. Bestem hvor mye penger du har tilgjengelig og hvor mye du kan spare hver måned frem til bryllupet. Fordel pengene på de forskjellige utgiftene og juster om nødvendig for å passe inn i budsjettet ditt. Hold oversikt over alle utgifter og juster budsjettet hvis nødvendig.

Hvilke tips kan hjelpe å gjøre bryllupet rimeligere?

Noen tips for å gjøre bryllupet rimeligere inkluderer å lage invitasjonene selv, begrense antallet gjester, kjøpe bryllupsantrekk på salg eller leie det, velge et billigere sted for bryllupsfesten, lage maten selv eller få hjelp fra venner og familie, velge billigere drikkealternativer, lage dekorasjonene selv, spille musikk fra egen enhet i stedet for å leie DJ eller band, få en venn eller familiemedlem til å ta bildene, kjøpe blomster på et lokalt marked eller plukke selv, og lage kaken selv eller kjøpe en enkel kake og dekorere den selv.

Bankene vi sammenligner

Vis mer