Lån 100 000 kr uten sikkerhet

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 100 000 kroner
Søk på under 2 minutter - gratis!
Velg hva du vil ha pengene til
Låne 100 000 kroner
Søk på under 2 minutter - gratis!
Velg hva du vil ha pengene til

Med Sambla kan du låne 100 000 kroner uten sikkerhet. Dette er bra om du har fått uforutsette utgifter som du må betale raskt. Du kan også få et lån 100 000 kroner om du vil oppgradere til en finere bil, eller hvorfor ikke en båt så du kan ta turen ut i de vakre fjordene våre.

Sambla samarbeider med over 20 banker og långivere. Ettersom mange långivere konkurrerer om å få deg som kunde, kan du være trygg på at du får et lån med lav rente.

Hvorfor sammenligne lån på 100 000 kroner?

Å ta opp et lån på 100 000 kroner er ingenting man gjør uten å ha en plan. Når du begynner å komme opp i slike store lånebeløp, er det viktig å virkelig se over det lånet du velger å ta. Faktum er at rentekostnadene kan bli ganske store om du har et lån med for høy rente og for lang nedbetalingstid.

Når du skal kjøpe en Apple TV eller nye hvitevarer, sammenligner du priser. Dette bør du også gjøre når du skal skal ta opp et lån.

Lån fordelaktig via Sambla

Via Sambla kan du ved hjelp av noen få tastetrykk enkelt søke om et lån på 100 000 kroner, og la de långiverne vi samarbeider med sende tilbud til deg. Sammen med våre medarbeidere kan du sammenligne renter og kostnader fra over 20 banker og låneformidlere, og finne det tilbudet som er mest fordelaktig for deg og din økonomi.

Når du låner penger via oss på Sambla, søker du i praksis om et privatlån, eller forbrukslån om du vil. Privatlån er et lån uten sikkerhet, og det innebærer at du låner uten at du trenger å stille noe av verdi, som hus eller bil, i pant. Du er altså fri til å bruke pengene dine til det du måtte ønske.

Hvorfor låne 100 0000 kroner?

Det er ingen som bare plutselig bestemmer seg for å ta opp et lån på 100 000 kroner. Som regel har man en plan for hva man vil bruke pengene til. Et lån kan brukes til alt fra å kjøpe en ny travhest til å investere pengene i noe man tror man skal få høy avkastning på.

Andre saker vi nordmenn ofte låner penger til er:

Samle flere lån gjennom et lån på 100 000 kroner

Å få ned rentene og månedskostnadene er den største grunnen til å refinansiere, altså å samle eksisterende lån og kreditter i et lån. Det høres kanskje rart ut at du kan spare penger ved å ta opp et lån til, men ved å samle flere smålån til et stort lån kan vi hjelpe deg med å forhandle frem en bedre avtale. Har du allerede mange lån på mer enn 100 000 kroner, kan vi hjelpe deg med å samle lån opptil 600 000 kroner.

Slik låner du 100 000 kroner hos Sambla

Når du vil låne 100 000 kroner via Sambla, kan du skrive inn opplysningene dine i skjemaet og innen få minutter får du svar fra de første av de mange bankene og långiverne vi samarbeider med. Ettersom vi samarbeider med flere enn 20 banker og långivere i Norge, vil søknaden din bli sammenlignet hos alle disse og du kan selv velge det beste lånet for deg.

Det er i alle fall sikkert at det er klokt å låne 100 000 kroner ved å hente inn tilbud fra flere ulike långivere!

Dette er grunnkravene for å få et lån 100 000 kroner

Om du vil låne 100 000 kroner, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Lån penger med betalingsanmerkninger

Det går å låne penger med betalingsanmerkninger – flere långivere vi arbeider med kan godkjenne et lån på 100 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Lån mer eller mindre enn 100 000 kroner

Trenger du å låne mer eller mindre penger enn 100 000 kroner, går det helt fint! Hos Sambla kan du sammenligne lån fra 5 000 til 600 000 kroner. Du huker av i søknadsskjemaet for det beløpet du ønsker å låne!

Da bør du unngå å låne 100 000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke en ekstra gang over om det virkelig er et lån på 100 000 kroner som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån 100 000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du alltid la være å ta opp lån. Finnes det ikke penger å spille for nå, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt. Det vil sette deg i en dårlig økonomisk situasjon.

 

Spørsmål og svar - Lån 100 000 kr

Hva kan jeg bruke et lån på 100 000 kroner til?

Et lån uten sikkerhet kan du bruke til det formålet du selv ønsker. Det er normalt ingen føringer fra långivere her.

Kan jeg låne 100 000 kroner online?

Du kan søke online gjennom Sambla. Start med å fylle ut søknadsskjemaet øverst til høyre.

Kan jeg låne 100 000 kroner på dagen?

Långivere som samarbeider med Sambla vil begynne å se på søknaden umiddelbart etter at de har mottatt den. Mange vil kunne gi svar samme dag eller dagen etter.

Kan jeg refinansiere andre lån med et lån på 100 000 kroner?

Ja, det kan du. VI anbefaler at du krysser av for at lånet skal brukes til refinansiering når du fyller ut søknaden.

Bankene vi sammenligner

Vis mer