Lån 15 000 kroner raskt

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 15 000 kroner raskt
Kjapt & Enkelt
Låne penger idag
Låne 15 000 kroner raskt
Kjapt & Enkelt
Låne penger idag

Trenger du et lån på 15 000 kroner? Sambla hjelper deg kostnadsfritt med å få lavest mulig rente på lånet ditt. Ettersom Sambla samarbeider med over 20 långivere, kan du føle deg sikker på at du får de beste tilbudene og det blir hurtig utbetalt!

Les mer om: Hurtiglån

Det kan være flere grunner til at man trenger et lån på 15 000 kroner. Noen positive grunner og noen mindre positive grunner. Selvsagt kan man spare opp 15 000 kroner, men det tar tid og i blant dukker det opp tilbud man ønsker å slå til på.

Det kan hende vennene dine spør om du vil være med og feire jul og nyttår i Thailand. Da kan en ekstra kapital på 15 000 kroner komme godt med. Mindre hyggelige årsaker til å ta opp et lån kan være at varmepumpen går i stykker i januar. Det er noe som bare må løses, og da kan et lån være en løsning. Uansett hvorfor du vil låne, hjelper vi på Sambla deg med å få det mest fordelaktige lånet og den beste renten for deg!

Lån 15 000 kroner via en låneformidler

Nettopp 15 000 kroner er et svært populært lånebeløp i dag, og derfor er det mange långivere som tilbyr deg muligheten til å låne dette beløpet hos dem.

I stedet for å ta opp dyre kreditter eller SMS-lån, tilbyr vi på Sambla deg et lån til betydelig lavere rente – selvsagt raskt utbetalt!

Når du vil låne 15 000 kroner via Sambla, kan du skrive inn opplysningene dine i skjemaet og innen få minutter får du svar fra de første av de mange bankene og långiverne vi samarbeider med. Ettersom du får så mange lånetilbud, kan du velge det som passer best for deg og det som har raskest utbetaling. Ofte har du dine 15 000 kroner på kontoen noen få virkedager etter at du har akseptert lånetilbudet.

Hvem får låne 15 000 kroner?

Om du vil låne 15 000, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Lån 15 000 kroner med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere som lar deg låne 15 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Lån mer enn 15 000 kroner

Dersom du er interessert i å låne mer enn 15 000 kroner, kan vi også hjelpe deg med dette. På Sambla kan du sammenligne og søke om lån på opptil 600 000 kroner, så mulighetene er store.

Tenk på å ikke låne mer penger enn hva du trenger. Tenk også over hva du skal låne penger til før du sender inn søknaden din.

Et lån på 15 000 er en perfekt sum for å få orden på bilen eller for å kunne reise av sted på den ferien samboeren ønsker seg.

Da bør du ikke låne 15 000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke en ekstra gang over om det virkelig er et lån på 15 000 kroner som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån på 15 000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Behøver du å låne et mindre beløp som 15 000, kan du kanskje spørre en venn eller et familiemedlem om å få låne penger. På den måten får du som regel ingen eller i det minste en veldig lav rente på beløpet du låner.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du la være å ta opp lån. Det til tross for at det dreier seg om et mindre lån 15 000 kr. Finnes det ikke penger å spille for, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt.

Spørsmål og svar - Lån 15 000 kr

Til hvilke formål kan jeg låne 15 000 kroner?

Du kan låne til hvilket formål du selv ønsker. Det avgjørende er at du har betjeningsevne.

Hvor høy inntekt må jeg ha for å få låne 15 000 kroner?

Du bør ha en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner.

Hvordan får jeg det beste lånet på 15 000 kroner?

Det beste er å søke flere långivere, og deretter velge det beste tilbudet. Sambla kan hjelpe deg med dette.

Kan jeg låne 15 000 kroner av Sambla?

Sambla låner ikke ut pengene selv, men formidler søknaden din til 20 banker og finansieringsinstitusjoner. Du velger selv hvem av dem du vil ta opp lånet ditt hos.

Bankene vi sammenligner

Vis mer