Lån 5000 kroner raskt

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 5000 kroner raskt
Kjapt & Enkelt
Låne penger idag
Låne 5000 kroner raskt
Kjapt & Enkelt
Låne penger idag

Har du noen gang opplevd at pengene ikke strekker til, eller at du trenger å låne 5000 kroner umiddelbart på grunn av en uventet situasjon? Dette kan være en frustrerende situasjon å være i, særlig når tradisjonelle banker ofte har en lang og komplisert låneprosess. 

Sambla hjelper deg kostnadsfritt med å få den laveste mulige renten på lånet ditt. Ettersom Sambla samarbeider med over 20 långivere, kan du kjenne deg trygg på at du både får de beste forslagene og rask utbetaling!

Lån 5000 kroner via Sambla

Nettopp beløpet 5000 kroner er en veldig populær sum å låne i dag, og derfor er det mange långivere som tilbyr deg muligheten til å låne det beløpet hos dem.

For at du skal slippe å ta opp dyre kreditter tilbyr vi på Sambla deg et lån til betydelig lavere rente – og selvsagt utbetales det raskt!

Med Sambla slipper du møter, papirarbeid og lang ventetid. Her går du rett på sak: du fyller ut ett elektronisk skjema, sender det inn, og får svar innen kort tid. Blir lånet innvilget, kan du forvente å se pengene på kontoen din allerede samme dag.

Det er i alle fall helt sikkert at det er klokt å låne 5000 kroner gjennom å hente inn tilbud fra flere ulike långivere!

Hvem får låne 5000 kroner?

Lån 5000 kroner raskt ved å oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men det er ikke et absolutt krav.

Lån 5000 kroner med betalingsanmerkninger

Det finnes noen långivere som godkjenner deg for et lån på 5000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Hvorfor låne 5000 kroner?

Et lån på 5000 kroner kan brukes til en rekke formål. Kanskje bilen din plutselig trenger reparasjon, eller kanskje du vil unne deg en spontan helgetur. Uansett hva du trenger pengene til, kan et lån på 5000 kroner være løsningen. Med et forbrukslån fra Sambla er det ingen krav til hva pengene skal brukes til.

Uansett hvorfor du trenger et lån 5000 kroner, så er vi her for å hjelpe deg med å finne det billigste og beste lånet for deg.

Du fyller bare ut en søknad hos oss på Sambla, så har du som regel pengene dine på kontoen innen noen dager. Du kan deretter bruke dine 5000 kroner til det du vil!

Da bør du ikke låne 5000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke seg om en ekstra gang om et lån på 5000 kroner virkelig er det som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån 5000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Behøver du å låne et mindre beløp som 5000, kan du kanskje spørre en venn eller et familiemedlem om å få låne penger. På den måten får du som regel ingen eller i det minste en veldig lav rente på beløpet du låner.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du la være å ta opp lån. Det til tross for at det dreier seg om ett mindre lån 5000 kr. Finnes det ikke penger å spille for, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt.

Spørsmål og svar - Lån 5000

Hvor mye må jeg tjene for å kunne søke et lån på 5 000 kroner?

Du bør ha en inntekt på minst 10 000 kroner i måneden for å søke lån hos Sambla.

Er en søknad om et lån på 5 000 kroner forpliktende?

Nei, Du tar den endelige avgjørelsen etter at du har fått et konkret lånetilbud fra en av bankene som Sambla samarbeider med.

Er det høy rente på et lån på 5 000 kroner?

Lån på lave beløp vil som regel ha høyere rente enn lån på større beløp. Hos Sambla går rentespekteret fra 5,95 % til 24,9 % nominell rente. Gebyrer kommer i tillegg.

Aksepterer dere BankID for signering av låneavtalen?

Ja. Alle långivere Sambla samarbeider med aksepterer BankID.

Bankene vi sammenligner

Vis mer