Lån 500 000 kroner via Sambla

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 500 000 kroner
Samle dyre smålån
Velg hva du vil ha pengene til
Låne 500 000 kroner
Samle dyre smålån
Velg hva du vil ha pengene til

Med Sambla kan du låne 500 000 kroner. Vi formidler privatlån gjennom et samarbeid med 20 banker og långivere. Vi sammenligner bankene og långiverne, slik at du skal være sikker på at du får en lav rente og gode vilkår. Prosessen er både rask og enkel når du sammenligner, og du har pengene på kontoen innen et par dager!

Ditt lån, dine behov

Det er opptil deg hva du bruker pengene til. Sambla kan altså hjelpe deg uansett hva du vil kjøpe eller gjøre med pengene. Vårt mål er at du skal få så lav rente som mulig, og det oppnår vi gjennom å la banker og långivere konkurrere om deg som kunde. I dag har Sambla over 20 samarbeidspartnere. På den måten kan du være sikker på at du får en lav rente når du velger å låne penger!

Hvorfor sammenligne lån på 500 000 kroner?

Å ta opp et lån på 500 000 kroner er ingenting man gjør uten å ha en plan. Når du begynner å komme opp i slike store lånebeløp, er det viktig å virkelig se over det lånet du velger å ta. Faktum er at rentekostnadene kan bli ganske store om du har et lån med for høy rente og for lang nedbetalingstid.

Du kan raskt og enkelt søke om et lån på 500 000 kroner, og la de långiverne vi samarbeider med sende tilbud til deg. Deretter kan du sammen med våre medarbeidere sammenligne renter og kostnader fra over 20 banker og låneformidlere, og finne det tilbudet som er mest fordelaktig for deg og din økonomi.

Samle lånene dine med Sambla

Om du låner 500 000 kroner med Sambla, kan det være verdt å samtidig samle alle lån og kreditter. Å ha flere lån betyr også flere ulike renter, der enkelte av disse er unødvendig høye. Dertil kommer skjulte kostnader som termin- og fakturagebyr. Derfor er det smart å bruke noen av pengene til å kvitte deg med smålån og kreditter.

Les mer om: Refinansiering av lån

Hva koster det å låne 500 000 kroner?

Du kan ikke vurdere din fremtidige månedlige kostnad for et lån på 500 000 kroner før du har sammenlignet alle långiverne. Alle långivere benytter seg av individuell rentesetting når privatpersoner søker om forbrukslån uten sikkerhet. Den individuelle renten baseres på hvor god kredittverdighet du som søker har i henhold til långiveren. Selvsagt går det også bra å låne penger med lav inntekt.

Dette er grunnkravene for å få et lån 500 000 kroner

Om du vil låne 500 000 kroner, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Hvordan låner jeg 500 000 kroner?

Om du har behov for å låne penger nå, har du kommet rett. Du kan ha pengene dine på kontoen allerede få dager etter at du begynner å sammenligne tilbudene fra Samblas långivere. Dersom du er interessert i et mindre lånebeløp, for eksempel om du kun vil låne 200 000, går det også bra. 

Vær oppmerksom på at alle långivere setter en individuell rente på hver forespørsel om et nytt lån. Derfor kan man ikke på forhånd si at en bestemt långivere er bedre enn noen andre.

Lån penger med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere blant de vi arbeider med kan godkjenne et lån på 500 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Spørsmål og svar - Lån 500 000 kr

Hvordan søker jeg om et lån på 500 000 kroner?

Fyll ut søknadsskjemaet øverst til høyre, og søknaden vil legges fram for 20 banker Sambla samarbeider med.

Kan jeg søke om mer enn 500 000 kroner?

Ja. 600 000 er det høyeste lånet du kan få uten sikkerhet.

Må jeg ha sikkerhet for å søke om 500 000 kroner?

Nei. Gjennom Sambla kan du søke opp til 600 000 kroner uten sikkerhet.

Kan jeg få et lån på 500 000 kroner til å refinansiere gjeld jeg har fra før?

Ja. Kryss av for at du ønsker refinansiering når du fyller ut søknaden.

Bankene vi sammenligner

Vis mer