Avbetalingskjøp

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Avbetalingskjøp har skjulte kostnader
Forbrukslån har større fleksibilitet
Få svar raskt hos Sambla
Avbetalingskjøp har skjulte kostnader
Forbrukslån har større fleksibilitet
Få svar raskt hos Sambla

Kjøp på avbetaling er blitt mer og mer vanlig. Ja, nå for tiden er det til og med vanskelig å finne en butikk som ikke tilbyr kjøp på avbetaling. Ofte markedsføres kjøpene som billige eller rett og slett gratis selv om de i praksis koster en hel del. Men det finnes bedre alternativer enn avbetaling, og forbrukslån er et av dem.

Et annet ord for avbetaling er delbetaling.

Sannheten om kjøp på avbetaling

Ved første øyekast ser avbetalingskjøp gunstig ut. Av og til er de til og med rentefrie. Men når noe virker for godt til å være sant, så er det nettopp det – ikke sant. Avbetalingskjøp har ofte mange dyre gebyrer knyttet til selve lånet som gjør den effektive renten svært høy. 

Effektiv rente – hva lånet faktisk koster deg

Effektiv rente er den faktiske prisen man betaler når man tar opp et lån, det vil si den totale summen av rente pluss etableringsgebyr pluss andre gebyrer långiveren krever når du tar opp lånet.

Et typisk avbetalingskjøp kan se slik ut:

Avbetalingsbeløp: 10 000 kroner
Rente: 0%
Delbetalingsperiode: 12 måneder
Etableringsgebyr: 295 kroner
Termingebyr i mnd:  29 kroner
Effektiv rente:  11,53% 

Legg merke til at hvis lånet har 0% nominell rente, vil all ekstra kostnad komme fra gebyrene (etableringsgebyr og termingebyr). Effektiv rente på 11,53% er allerede et resultat av disse gebyrene. Vi kan derfor også regne ut den totale kostnaden ved å legge til gebyrene til lånebeløpet.

Så, uavhengig av den effektive renten som reflekterer disse gebyrene, vil lånebeløpet ende opp med å koste 10,643 kroner totalt.

Hvis du allerede har avbetalingsgjeld

Hvis du allerede har avbetalingsgjeld, kan det være lurt å bruke Sambla for å undersøke om du kan få satt ned renten ved å bytte avbetalingsgjelden ut med et forbrukslån. I tillegg kan du samle flere mindre lån og kreditter for å spare penger og få bedre kontroll over økonomien.

Sammenlign med Sambla

Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne opptil 600 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. 

Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar 20 ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

 

Spørsmål og svar - Avbetalingskjøp

Hva er avbetalingskjøp?

Avbetalingskjøp vil si at du ikke betaler kontant for gjenstanden du kjøper, men fordeler kjøpesummen over flere måneder fremover.

Hva er forskjellen mellom delbetaling og avbetaling?

Delbetaling og avbetaling er det samme.

Hva er alternativet til avbetalingskjøp?

Du kan ta opp et lån til kjøpesummen. Da kan du også velge en tilbakebetalingstid som passer deg. Hos Sambla kan du søke om lån opptil 600 000 kroner uten sikkerhet.

Kan jeg låne til betale ut avtaler jeg har gjort om avbetalingskjøp?

Ja. Du kan søke om lån til innfrielse av en eller flere avbetalingsavtaler. Kryss av for at du ønsker å refinansiere i søknaden.

Bankene vi sammenligner

Vis mer