Lån 10 000 kroner raskt

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 10 000 kroner raskt
Kjapt & Enkelt
Låne penger idag
Låne 10 000 kroner raskt
Kjapt & Enkelt
Låne penger idag

Har du behov for et lån på 10 000 kroner? Sambla hjelper deg kostnadsfritt med å få den laveste renten på lånet ditt. Ettersom Sambla samarbeider med over 15 långivere, kan du kjenne deg sikker på at du får de beste tilbudene samt en rask utbetaling!

Å ville ha et lån på 10 000 kroner kan skyldes flere ting, både positive og negative. Selvsagt går det også an å spare opp 10 000 kroner, men det kan ta tid og noen ganger dukker det opp et tilbud man ikke vil si nei til.

Det kan være slik at vennene dine vil gå sammen og kjøpe en båt, da kan et lån hjelpe deg med å finansiere båten. En mindre morsom årsak kan være at bilen trenger å repareres for at du skal kunne komme deg på jobb og levere barna på fritidsaktiviteter. Uansett hva som er din grunn hjelper vi på Sambla deg med å få det mest fordelaktige lånet og den beste renten for deg!

Lån 10 000 kroner via låneformidlere

Akkurat beløpet på 10 000 kroner er et veldig populært lånebeløp i dag, og av den grunn er det mange långivere som tilbyr deg muligheten til å låne det beløpet hos dem.

I stedet for å ta opp et dyre kreditter eller et SMS-lån, tilbyr vi på Sambla deg et lån til betydelig lavere rente – selvsagt utbetalt raskt!

Når du vil ha et lån 10 000 kroner via Sambla, skriver du opplysningene dine i skjemaet. Innen få minutter vil du begynne å motta svar fra de bankene og långiverne vi samarbeider med. Ettersom du får så mange lånetilbud, kan du velge det som er best for deg og det som kan utbetales raskest. Ofte har du dine 10 000 kroner på kontoen allerede noen få dager etter at du har akseptert et tilbud.

Det som er sikkert er at det er klokt å låne 10 000 kroner gjennom å få tilbud fra flere ulike långivere!

Hvem får låne 10 000 kroner?

Om du vil ha et lån 10 000 kroner, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Lån 10 000 kroner med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere som godkjenner at du kan låne 10 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner, og at du ikke har inkassogjeld.

Lån mer enn 10 000 kroner

Er du interessert i å låne mer enn 10 000 kroner, kan vi selvsagt hjelpe deg med det også. På Sambla kan du sammenligne og låne opptil hele 600 000 kroner, så mulighetene er mange.

Tenk på å ikke låne mer penger enn det du faktisk trenger. Tenk også gjennom hva du skal låne penger til, og send deretter inn søknaden din.

Et lån på 10 000 kroner er et perfekt beløp for å komme i gang med et byggeprosjekt hjemme eller om du trenger å spe på økonomien før neste lønningsdag.

Da bør du ikke låne 10 000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke en ekstra gang over om det virkelig er et lån på 10 000 kroner som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån 10 000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Behøver du å låne et mindre beløp som 10 000, kan du kanskje spørre en venn eller et familiemedlem om å få låne penger. På den måten får du som regel ingen eller i det minste en veldig lav rente på beløpet du låner.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du la være å ta opp lån. Det til tross for at det dreier seg om ett mindre lån 10 000 kr. Finnes det ikke penger å spille for, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt.

Spørsmål og svar - Lån 10 000

Hvordan låner jeg 10 000 kroner gjennom Sambla?

Du fyller ut søknadsskjemaet øverst på siden. Vi videreformidler søknaden til 20 forskjellige långivere.

Hva slags rente kan jeg få på et lån på 10 000 kroner?
Kan jeg låne 10 000 kroner uten sikkerhet?

Ja, det kan du. Hvor mye du får låne uten sikkerhet avhenger av din betalingsevne.

Hvor raskt kan jeg få innvilget et lån på 10 000 kroner?

De fleste lånesøkere vil få svar samme dag de søker eller påfølgende virkedag.

Bankene vi sammenligner

Vis mer