Lån 200 000 kroner via Sambla

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 200 000 kroner
Søk på under 2 minutter - gratis!
Velg hva du vil ha pengene til
Låne 200 000 kroner
Søk på under 2 minutter - gratis!
Velg hva du vil ha pengene til

Når du tar opp et forbrukslån med hjelp av Sambla, er det opptil deg hva du vil bruke pengene til. Om du velger å låne 200 000 kroner, kan du bruke pengene til å finansiere en ny bil, en renovering eller kanskje du skal kjøpe en campingvogn til neste års ferie. Du kan også samle sammen gamle og dyre smålån og kreditter. På den måten sparer du faktisk penger hver måned. Sambla hjelper deg kostnadsfritt med å få lavest mulig rente på lånet ditt. Samblas lån skal ikke blandes sammen med et smålån eller et SMS-lån. Det går raskt, men uten den høye renten som ofte forbindes med denne lånetypen.

Hvorfor sammenligne lån på 200 000 kroner?

Å ta opp et lån på 200 000 kroner er ingenting man gjør uten å ha en plan. Når du begynner å komme opp i slike store lånebeløp, er det viktig å virkelig se over det lånet du velger å ta. Faktum er at rentekostnadene kan bli ganske store om du har et lån med for høy rente og for lang nedbetalingstid.

Når du skal kjøpe en datamaskin eller en ny TV, sammenligner du priser. Dette bør du også gjøre når du skal ta opp et lån.

Via Sambla kan du ved hjelp av noen få tastetrykk enkelt søke om et lån på 200 000 kroner, og la de långiverne vi samarbeider med sende tilbud til deg. Sammen med våre medarbeidere kan du sammenligne renter og kostnader fra over 20 banker og låneformidlere, og finne det tilbudet som er mest fordelaktig for deg og din økonomi.

Lån 200 000 kroner og samle eksisterende lån

Å få ned rentene og månedskostnadene er den største grunnen til å refinansiere, altså å samle eksisterende lån og kreditter i et lån. Det høres kanskje rart ut at du kan spare penger ved å ta opp et lån til, men ved å samle flere smålån til et stort lån kan vi hjelpe deg med å forhandle frem en bedre avtale. Har du allerede mange lån på mer enn 200 000 kroner, kan vi hjelpe deg med å samle lån opptil 600 000 kroner.

Hva koster det å låne 200 000 kroner?

Du kan ikke vurdere din fremtidige månedlige kostnad for et lån på 200 000 kroner før du har sammenlignet alle långiverne. Alle långivere benytter seg av individuell rentesetting når privatpersoner søker om forbrukslån uten sikkerhet. Den individuelle renten baseres på hvor god kredittverdighet du som søker har i henhold til långiveren. Selvsagt går det også bra å låne penger med lav inntekt.

Dette er grunnkravene for å få et lån 200 000 kroner

Om du vil låne 200 000 kroner, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Hvordan låner jeg 200 000 kroner?

Det går raskt å søke om et lån på 200 000 kroner gjennom Sambla. Det går bare noen få dager fra du begynner å sammenligne långivernes tilbud med Sambla til du kan ha pengene dine på kontoen. Alle långivere setter en individuell rente på hver forespørsel om et nytt lån. Derfor går det ikke an å si på forhånd at en bestemt långiver er bedre enn noen andre. Det er også derfor det er smart å helt kostnadsfritt med Sambla sammenligne så mange långivere som mulig!

Lån penger med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere blant de vi arbeider med kan godkjenne et lån på 200 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Lån mer eller mindre enn 200 000 kroner

Trenger du å låne mer eller mindre penger enn 200 000 kroner, går det helt fint! Hos Sambla kan du sammenligne lån fra 5 000 til 600 000 kroner. Du huker av i søknadsskjemaet for det beløpet du ønsker å låne!

Spørsmål og svar - Lån 200 000 kr

Kan jeg låne 200 000 kroner på Internett?

Du kan låne over Internett ved å fylle ut vårt online søknadsskjema.

Hvor høy inntekt må jeg ha for å få låne 200 000 kroner?

Inntekten er en del av bankenes kredittvurdering. Lag et regnskap selv over hvor mye du er i stand til å betale hver måned, og bruk lånekalkulatorer for å se hvordan det går.

Hvem kan gi meg lån på 200 000 kroner?

Sambla samarbeider med 20 banker som kan gi lån uten sikkerhet. Fyller du ut én søknad til oss, blir den behandlet av alle.

Hvor lang tid har jeg på å tilbakebetale 200 000 kroner?

Et forbrukslån skal normalt betales over høyst 5 år. Er det snakk om et lån til refinansiering av annen gjeld, kan dette utvides til 15 år.

Bankene vi sammenligner

Vis mer