Lån 40 000 kroner via Sambla

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 40 000 kroner raskt
Bruk lånet til det du vil
Svar innen noen få minutter
Låne 40 000 kroner raskt
Bruk lånet til det du vil
Svar innen noen få minutter

Vi er alle klar over at utgifter aldri kommer når det passer. Da kan et privatlån på 40 000 kroner være det som redder situasjonen. Vi kan hjelpe deg om du vil  låne penger til noe så hyggelig som et cruise i Middelhavet med familien eller til noe mindre morsomt som å legge om taket slik at det ikke regner inn!

Lån 40 000 kroner via en låneformidler

Når du har behov for et lån på 40 000 kroner, hjelper vi på Sambla deg kostnadsfritt med å få lavest mulig rente på lånet ditt. Ettersom Sambla samarbeider med over 20 långivere, kan du føle deg trygg på at du får de beste lånetilbudene og at utbetalingen skjer etter bare noen få dager.

Når du låner penger via oss på Sambla, er det et privatlån du søker om. Privatlån, eller forbrukslån om du vil, er et lån uten sikkerhet. Det innebærer at du låner uten å sette noe av verdi i pant, som hus eller bil. Du er altså fri til å bruke pengene slik du vil.

Bedre rente via Sambla

Nettopp beløpet 40 000 kroner er en veldig populær sum å låne, og derfor er det mange långivere som tilbyr deg muligheten til å låne dette beløpet hos dem i dag.

I stedet for å ta opp et dyrt SMS-lån tilbyr vi på Sambla deg et lån med en betydelig lavere rente – selvsagt utbetales det raskt. Når du tar opp SMS-lån og andre smålån, må du ofte betale tilbake lånet i løpet av en veldig kort tid. På Sambla kan vi hjelpe deg med en tilbakebetaling som passer økonomien din.

Slik låner du 40 000 via Sambla

Når du vil låne 40 000 kroner via Sambla, kan du skrive inn opplysningene dine i skjemaet og innen få minutter får du svar fra de første av de mange bankene og långiverne vi samarbeider med. 

Ettersom du får så mange lånetilbud, kan du velge det som passer best for deg enten det er det billigste lånet eller det som har raskest utbetaling. Du velger selv hva du vil gå videre med. Ofte har du dine 40 000 kroner på kontoen noen få virkedager etter at du har akseptert lånetilbudet.

Det er i alle fall sikkert at det er klokt å låne 40 000 kroner ved å hente inn tilbud fra flere ulike långivere!

Hvem får låne 40 000 kroner?

Om du vil låne 40 000, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Lån 40 000 kroner med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere som lar deg låne 40 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Lån mer enn 40 000 kroner

Trenger du å låne mer penger enn 40 000 kroner for å finansiere et bilkjøp eller renovere hytta på fjellet? Det er ikke noe problem. Vi hjelper deg!

På Sambla kan du sammenligne og låne beløp som 100 000, 200 000 og opptil hele 600 000 kroner.

Tenk på å ikke låne mer penger enn det du trenger, og tenk gjennom hva du skal låne penger til. Deretter sender du inn søknaden din og venter på tilbudene!

Et lån på 40 000 er et perfekt beløp om du skal kjøpe en båt før sommeren eller for å reise til Asia i 6 måneder og leve ut drømmene dine!

Les mer: Låne til ferie

Da bør du unngå å låne 40 000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke en ekstra gang over om det virkelig er et lån på 40 000 kroner som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån 40 000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du alltid la være å ta opp lån. Finnes det ikke penger å spille for nå, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt. Det vil sette deg i en dårlig økonomisk situasjon.

Spørsmål og svar - Lån 40 000 kr

Hvor får jeg lån på 40 000 kroner?

Fyll ut søknadsskjemaet øverst til høyre, og vi sender henvendelsen til 20 banker vi samarbeider med.

Kan jeg låne 40 000 kroner på minuttet?

Du får ikke lån på minuttet bokstavelig talt, men behandlingen av søknaden i våre samarbeidende banker er rimelig effektiv. Du vil ofte få svar fra samtlige i løpet av 24 timer.

Får jeg lån på 40 000 kroner uten kredittsjekk?

Neil. Alle lånesøknader vil underlegges en kredittsjekk.

Kan jeg låne 40 000 kroner og signere med BankID?

Ja. BankID er den foretrukne måten å signere låneavtaler på i alle våre 20 samarbeidende banker.

Bankene vi sammenligner

Vis mer