The metadescription

LÅNE PENGER

Av og til tar livet en ny vending, med nye behov som følge. Behov som må finansieres – uansett om det er å kjøpe ny bil, pusse opp  kjøkkenet eller noe helt annet. Med Sambla kan du låne opptil 500 000 kroner, og siden ulike banker gir deg sitt beste tilbud, er det gode sjanser for å få en god rente (lavest mulig rente 7,50 %).

Låne penger

Sammenligne bankene på egen hånd

Å få tilbud fra mange ulike banker er selvsagt bedre enn å bare få ett tilbud fra én bank. Å hente inn tilbud på egen hånd er derimot ofte tidkrevende, og det kan også være vanskelig å få oversikten over de forskjellige lånetilbudene. Først må du oppgi opplysningene dine til alle bankene du vil sammenligne, og deretter må du sammenstille renter og månedlige utgifter og sammenligne dem med hverandre. Ofte er det etablerings- og termingebyrer som er vanskelig å få øye på, og til slutt blir det bortimot umulig å gjøre en korrekt sammenligning. Enda vanskeligere blir det hvis du allerede har lån.

Sammenlign med Sambla

Det er her Sambla kommer inn i bildet. Sambla er den nye generasjonen låneformidler, og systemet vårt regner ut hvilket lån som er billigst for deg. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 7,50 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

Søk og få flere lånetilbud


0 500 000 kr

Kostnad: 3 210 kr/mån*


Informasjon om deg
Informasjon om husholdingen
Nåværende kreditt - og forbruksgjeld

Når jeg sammenligner godkjenner jeg også vilkårene og bekrefter at jeg er norsk statsborger

* Renten er flytende og fastsettes individuelt. For ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års løpetid, nominell rente 9,50 % og 0 kr i etablerings-/termingebyr, blir den effektive renten 9,92 %. Totalkostnad: 149 141 kr. Månedskostnad: 1 381 kr fordelt på 108 nedbetalinger.

Spørsmål og svar


Hvor mye kan jeg låne?


Hva kreves for å ta opp lån gjennom Sambla?


Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?


Kan jeg samle de eksisterende lånene mine til et nytt og bedre lån?Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Binder jeg meg til noe når jeg sammenligner banker med Sambla?


Hvor raskt får jeg svar fra bankene?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?


Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra
7,50%

01instabsank
avida finans

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

banker og långivere

Lån intill 500 000 kr fra 7,50% rente

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig