The metadescription

Senk renten

Å senke renten er den enkleste måten å få ned de totale låneutgiftene på. Banker og långivere fastsetter renten individuelt for  hver lånesøknad. Det betyr at en person som ikke vurderes som spesielt kredittverdig, risikerer å få en høyere rente enn en som har betjent tidligere lån og avdrag eksemplarisk. Derfor er det lurt å gjøre det man kan for å bli ekstra attraktiv i bankenes øyne.

Senk renten

Hva du bør tenke på

Først og fremst skal du ha som regel at du alltid betaler regningene dine i tide. Da slipper du unødvendige betalingspåminnelser, men fremfor alt unngår du betalingsanmerkninger. Hvis du har vanskelig for å holde rede på forfallsdager og KID-nummer, er det både enkelt og smart å betale så mange fakturaer som mulig med autogiro. Hvis en måned er strammere økonomisk, ringer du den som har sendt fakturaen, og forklarer situasjonen din. I mange tilfeller er det mulig å dele fakturaen inn i delbetalinger.

Når du har mulighet, er det smart å nedbetale litt ekstra på eksisterende lån. Långivers risiko synker nemlig når kundens belåningsgrad senkes. Det gir deg bedre mulighet til å forhandle deg til en bedre rente.

|Samle lånene dine med Sambla

Det er aldri feil å samle alle mindre lån og kreditter når man er ute etter å få satt ned renten. Mindre lån og kreditter har nemlig ofte høyere rente enn større lån. Det er også lurt å sammenligne renten du har i din nåværende bank, med renten andre banker og långivere kan tilby. Uansett om du vil samle lån eller sammenligne, bør du ikke nøye deg med å kontakte én bank. Det finnes mange banker og långivere, og at akkurat den banken du kontakter, skal gi deg det mest gunstige tilbudet, er ikke særlig sannsynlig. Hvis du i stedet bruker Sambla, sammenligner vi – helt gratis – ni ulike banker og långivere. Sannsynligheten for å få et skikkelig godt tilbud (lavest mulig rente 6,19 %) øker altså betydelig. Selv om du har sammenlignet bankene tidligere, er det lurt å sammenligne på nytt. Bankenes rentemodeller endres nemlig ofte, og det gjør at du kan få et nytt og bedre tilbud. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner, og tjenesten er gratis. Du får beskjed innen 24 timer. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

Søk og få flere lånetilbud


0500 000 kr

Kostnad: 3 210 kr/mån*


Informasjon om deg
Informasjon om husholdingen
Nåværende lån (angi også de lånene som skal refinansieres)
Total nåværende lån:  

Når jeg sammenligner godkjenner jeg brukeravtalen, personvernerklæringen og bekrefter at jeg er norsk statsborger

* Renten er flytende og fastsettes individuelt. For ett annuitetslån på 140 000 kr med 5 års løpetid, nominell rente 13,18 % og 0 kr i etablerings-/termingebyr, blir den effektive renten 14,01 %. Totalkostnad: 191 901 kr. Månedskostnad: 3199 kr fordelt på 60 nedbetalinger.

banker og långivere

Lån opptil 500 000 kroner fra 6,19 % rente

Du binder deg ikke til noe, og det er helt gratis

Spørsmål og svar


Hva kreves for å ta opp lån gjennom Sambla?


VHva er fordelen med å sammenligne banker gjennom Sambla?


Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?


Hvor mye kan jeg låne?


Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?


Når overføres pengene til kontoen min?Hvordan regner jeg ut hvor mye jeg kommer til å spare?


Hvilke banker samarbeider Sambla med?

Bankene vi sammenligner

 Til daglig samarbeider vi med ni ulike banker og långivere. Akkurat hvilke banker du får tilbud fra, avhenger av hvor mye du vil låne, og den økonomiske situasjonen din. Alle banker og långivere har nemlig ulike målgrupper. De låner ut opptil 500 000 kroner.

Rente fra
6,19%

01instabsank
avida finans

Hvorfor skal jeg sammenligne mange banker?

Renten du tilbys, kan variere mye mellom ulike banker. Det finnes dessverre ingen fasit som forteller hvilken bank som kommer til å gi deg det beste tilbudet. Renten fastsettes nemlig individuelt basert på den økonomiske situasjonen din og bankens opplevde risiko. Det er tidkrevende å sammenligne mange banker på egen hånd, og det kan være vanskelig å få oversikt over tilbudene fra bankene. Sammenligner du i stedet med Sambla, får du tilbud fra opptil ulike banker og långivere. Vi regner deretter ut nøyaktig hvor mye du sparer, og presenterer det for deg. Alt for at du skal føle deg trygg og spare penger.

banker og långivere

Lån intill 500 000 kr fra 6,19% rente

step 1

Sammenligningen

Fyll ut beløp, lånetid samt personopplysningene dine og klikk på "Neste trinn". Deretter kontakter vi de ni utvalgte  bankene og långiverne – helt gratis.

step 2

Lånetilbudene

Bankene og långiverne får opplysningene dine sammen med ønsket lånebeløp og lånetid. Deretter setter de sammen sitt beste tilbud  for å få deg som kunde. Vi får tilbudene deres innen 24 timer.

step 3

Riktig valg

Når vi har mottatt alle tilbudene, går vi gjennom dem sammen. Hvis du synes at et av tilbudene virker ekstra interessant, sender vi det til deg via e-post (eller i posten). Hvis du ikke er fornøyd med tilbudet, er det helt greit å takke nei.

step 4

Pengene på konto

Er du fornøyd med tilbudet, undertegner du lånedokumentene med BankID (eller penn). Når banken eller långiveren har mottatt  de undertegnede lånedokumentene, betales pengene ut innen et par dager.

Begynn sammenligningen på nettet eller via telefon – det er opp til deg

 Med Sambla kan du sammenligne tilbudene fra bankene gjennom sammenligningsverktøyet vårt. Du kan også fylle ut telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg med en gang (utenom åpningstidene våre kontakter vi deg neste arbeidsdag). Vi har hjulpet over 140 000 kunder siden starten i 2014. Hver kunde har spart i gjennomsnitt 30 000 kroner takket være sammenligningen vår. Sammenlign bankene allerede i dag!

Begynn sammenligningen

Jeg ønsker å ringe direkte

...vil du at vi ringer deg?

Ring upp mig