Lån 20 000 kroner via Sambla

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 20 000 kroner raskt
Bruk lånet til det du vil
Låne penger idag
Låne 20 000 kroner raskt
Bruk lånet til det du vil
Låne penger idag

Et privatlån på 20 000 kroner kan noen ganger være veldig nyttig. Kanskje har bilen din tatt kvelden og du må skynde deg til verkstedet for å fikse den slik at du kan komme deg på jobben, eller kanskje har kjæledyret blitt sykt og trenger et besøk hos veterinæren. Uønskede kostnader som disse skjer oss alle, og da kan et forbrukslån på 20 000 kroner være det som løser situasjonen.

Lån 20 000 kroner via en låneformidler

Når du har behov for et lån på 20 000 kroner, hjelper Sambla deg kostnadsfritt med å få den lavest mulige renten på lånet ditt. Ettersom Sambla samarbeider med over 20 långivere, kan du kjenne deg trygg på at du får de beste rentetilbudene og får det utbetalt innen få dager.

Bedre rente via Sambla

Nettopp 20 000 kroner er et populært lånebeløp, og av den grunn er det mange långivere som tilbyr deg muligheten til å låne dette beløpet hos dem i dag.

I stedet for å ta opp dyre kreditter eller SMS-lån, tilbyr vi på Sambla deg et lån til betydelig lavere rente – selvsagt utbetales det raskt! Kreditter og SMS-lån må som regel betales tilbake innenfor en veldig kort periode. På Sambla kan vi hjelpe deg med en tilbakebetalingstid som passer til økonomien din.

Slik låner du 20 000 via Sambla

Når du vil ta opp et lån på 20 000 kroner via Sambla, gjør du dette ved å skrive inn opplysningene dine i skjemaet. I løpet av noen få minutter vil du begynne å få svar fra de bankene og långiverne vi samarbeider med. Ettersom du får så mange lånetilbud, kan du velge det som passer best for deg. Enten er dette det billigste lånet eller det som utbetales raskest. Du velger helt selv hvilket tilbud du vil gå videre med, og som regel har du dine 20 000 kroner på kontoen få dager etter at du har akseptert et lånetilbud.

Det som er sikkert er at det er klokt å låne 20 000 kroner gjennom å hente inn tilbud fra flere ulike långivere!

Hvem får et lån 20 000 kroner?

Om du vil søke om et lån 20 000 kroner, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Lån 20 000 kroner med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere som godkjenner at du kan låne 20 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på minst 10 000 kroner, og at du ikke har inkassogjeld.

Lån mer enn 20 000 kroner

Trenger du å låne mer penger enn 20 000 kroner for å kunne finansiere et bilkjøp eller for å renovere hytten? Det er ikke et problem. Vi hjelper deg. Hos Sambla kan du sammenligne og låne opptil hele 600 000 kroner, så mulighetene er store.

Et lån på 20 000 er en perfekt sum for å kjøpe en liten båt før sommeren eller for å reise på ferie med familien.

Tenk på at du ikke bør låne mer penger enn hva du trenger, og tenk gjennom hva du skal låne pengene til. Deretter sender du inn søknaden din og venter på tilbudene!

Da bør du ikke låne 20 000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke en ekstra gang over om det virkelig er et lån på 20 000 kroner som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån på 20 000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Behøver du å låne et mindre beløp som 20 000, kan du kanskje spørre en venn eller et familiemedlem om å få låne penger. På den måten får du som regel ingen eller i det minste en veldig lav rente på beløpet du låner.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du la være å ta opp lån. Det til tross for at det dreier seg om ett mindre lån 20 000 kr. Finnes det ikke mindre summer å spille for, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt.

Spørsmål og svar - Lån 20 000 kr

Kan jeg låne 20 000 kroner på dagen hos Sambla?

Våre samarbeidende banker vil se på søknaden din med en gang de har mottatt den. Du vil få svar fra alle i løpet av få dager.

Hvor lang nedbetalingstid er det på et lån på 20 000 kroner?

Et lån på 20 000 bør betales tilbake så fort som mulig, helst innen et år.

Hvilken rente kan jeg få på et lån på 20 000 kroner?

Det er hver enkelt långiver som bestemmer hvilken rente de kan tilby deg. Hos oss varierer det fra 5,95 % til 24,4 % nominell rente.

Kan jeg låne 20 000 kroner med betalingsanmerkning?

Det er vanskelig å få lån med betalingsanmerkning. Har du en inntekt på minimum 10 000 kroner i måneden kan du ta direkte kontakt med Sambla på 33 22 29 70, og vi kan gjøre et forsøk.

Bankene vi sammenligner

Vis mer