Lån 50 000 kroner via Sambla

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 50 000 kroner raskt
Bruk lånet til det du vil
Svar innen noen få minutter
Låne 50 000 kroner raskt
Bruk lånet til det du vil
Svar innen noen få minutter

Når du begynner å komme opp i større beløp, som 50 000 kroner anses for å være, er det viktig å virkelig se over hvilket lån du tar opp. Faktum er at rentekostnadene kan bli store om du tar et lån med for høy rente og for lang nedbetalingstid.

Via Sambla kan du med noen få tastetrykk enkelt søke om et forbrukslån på 50 000 kroner, og la långiverne sende tilbud til deg. Sammen med våre medarbeidere kan du sammenligne renter og kostnader, og finne det tilbudet som blir mest fordelaktig for deg og din økonomi.

Hvorfor låne 50 000 kroner?

Enten du har en god og stabil inntekt eller ikke, kan det noen ganger oppstå situasjoner der et lån kan komme til nytte. Kanskje skjer det noe med bilen din eller det oppstår uventede veterinærkostnader. Da kan et lån på 50 000 kroner støtte økonomien din i en kortere periode. Betaler du lånet ditt tilbake innen kort tid, har det ikke kostet deg mange kronene.

Lån 50 000 kroner via en låneformidler

Når du har behov for et lån på 50 000 kroner, hjelper vi på Sambla deg kostnadsfritt med å få lavest mulig rente på lånet ditt. Ettersom Sambla samarbeider med over 20 långivere, kan du føle deg trygg på at du får de beste lånetilbudene og at utbetalingen skjer etter bare noen få dager.

Når du låner penger via oss på Sambla, er det et privatlån du søker om. Privatlån, eller forbrukslån om du vil, er et lån uten sikkerhet. Det innebærer at du låner uten å sette noe av verdi i pant, som hus eller bil. Du er altså fri til å bruke pengene slik du vil.

Bedre rente via Sambla

Nettopp beløpet på 50 000 kroner er en veldig populær sum å låne, og derfor er det mange långivere som tilbyr deg muligheten til å låne dette beløpet hos dem i dag.

Ved å låne gjennom oss på Sambla vet du at du får de beste rentene presentert på en rask og smidig måte. Alternativet er å selv gå til bankene og sammenligne, men det kommer til å ta mye lengre tid og ofte ender du opp med å måtte betale en høyere rente.

Slik låner du 50 000 via Sambla

Når du vil låne 50 000 kroner via Sambla, kan du skrive inn opplysningene dine i skjemaet og innen få minutter får du svar fra de første av de mange bankene og långiverne vi samarbeider med. Ettersom du får så mange lånetilbud, kan du velge det som passer best for deg, enten det er det billigste lånet eller det som har raskest utbetaling. Du velger selv hva du vil gå videre med. Ofte har du dine 50 000 kroner på kontoen noen få virkedager etter at du har akseptert lånetilbudet.

Det er i alle fall sikkert at det er klokt å låne 50 000 kroner ved å hente inn tilbud fra flere ulike långivere!

Hvem får låne 50 000 kroner?

Om du vil låne 50 000 kroner, må du oppfylle følgende krav:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Ha en månedsinntekt på minst 10 000 kroner.
  • Vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år.
  • Det er en fordel om du ikke har noen betalingsanmerkninger, men ikke et absolutt krav.

Lån 50 000 kroner med betalingsanmerkninger

Det finnes flere långivere som lar deg låne 50 000 kroner til tross for at du har en eller flere betalingsanmerkninger. Det viktigste er at du har en månedlig inntekt på 10 000 kroner, og at du ikke har noen inkassogjeld.

Lån mer enn 50 000 kroner

Trenger du å låne mer penger enn 50 000 kroner for å finansiere et bilkjøp eller renovere kjøkkenet? Det er ikke noe problem. Vi hjelper deg!

På Sambla kan du sammenligne og låne beløp som 100 000, 200 000, 500 000 kroner og opptil hele 600 000 kroner.

Tenk på å ikke låne mer penger enn det du trenger, og tenk gjennom hva du skal låne penger til. Deretter sender du inn søknaden din og venter på tilbudene!

Da bør du unngå å låne 50 000 kroner

I enkelte situasjoner kan det være lurt å tenke en ekstra gang over om det virkelig er et lån på 50 000 kroner som er løsningen.

  • Er det slik at du vil ha et lån 50 000 kroner for å betale ned andre lån, bør du heller kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg med å samle dine lån og kreditter. På den måten kan vi hjelpe deg å få en bedre rente og redusere månedskostnaden din.
  • Ønsker du å låne for å finansiere spill på sport eller casino, bør du alltid la være å ta opp lån. Finnes det ikke penger å spille for nå, vil du antagelig heller ikke ha penger til å betale tilbake lånet ditt. Det vil sette deg i en dårlig økonomisk situasjon.

Spørsmål og svar - Lån 50 000

Tilbyr Sambla lån på 50 000 kroner?

Ja. Sambla formidler lån fra 20 banker og finansieringsinstitusjoner som alle kan vurdere lånesøknader på 50 000 kroner.

Kan jeg låne 50 000 kroner uten sikkerhet?

Ja. Med god betalingsevne kan du låne opptil 600 000 kroner uten sikkerhet hos Sambla.

Hvor mye jeg betale per måned på et lån på 50 000 kroner?

Det varierer med hvilken rentesats du blir tilbudt, og hvor lang nedbetalingstid du velger. Se estimert månedsbeløp i lånekalkulatoren du finner i søknadsskjemaet.

Kan jeg låne 50 000 kroner hvis jeg har betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er en vanlig avslagsgrunn i lånesøknader. Har du en inntekt på minst 10 000 kroner i måneden, kan du ringe Sambla på 33 22 29 70 og legge fram saken.

Bankene vi sammenligner

Vis mer