Låne 600 000

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Låne 600 000 kroner
Sjekk de beste rentene
Refinansier for lavere lånekostnader
Låne 600 000 kroner
Sjekk de beste rentene
Refinansier for lavere lånekostnader

600 000 er for øyeblikket det høyeste beløpet du kan låne uten sikkerhet. Blant Samblas samarbeidspartnere finner du noen av de få bankene som tilbyr lån i denne størrelsen. 

Sambla sammenligner over 20 banker slik at du kan finne lånet som dekker dine behov, til best mulige betingelser.

Sammenlign lånerenten

Renten på lånet du søker har stor betydning for hva du skal betale, om det er 600 000 kroner eller hvilket som helst annet beløp. Vi kan si at jo høyere lånet er, jo viktigere er det å få en rente som er så lav som overhode mulig.

Renten på forbrukslån settes alltid individuelt etter at banken har kredittvurdert deg. Du vil derfor ikke få oppgitt rente før etter at du har søkt, og banken har utarbeidet et tilbud til deg.

Kredittvurderingen baserer seg på en totalvurdering av din økonomi. Her er det mange faktorer som inngår. Forskjellige banker vil ofte komme til ulike resultat, og renten du får tilbudt kan variere.

Derfor bør du alltid søke flere steder før du tar imot et lån.

Vilkår for lån på 600 000 kroner kroner gjennom Sambla

Sambla samarbeider med over 20 långivere som hver for seg opererer med sine vilkår.

  • For å søke om et lån gjennom oss på Sambla må du ha fylt 18 år.
  • Du må også ha registrert bosted i Norge, som minimum settes til ett år. De fleste samarbeidspartnere stiller krav om tre års botid, og hos enkelte er det også et krav om statsborgerskap.
  • Du må ha en fast inntekt til å betjene lånet du søker om. For de minste lånene er dette satt til 10 000 kroner i måneden. For å få et lån på 600 000 kroner må du selvfølgelig tjene mye mer enn det, uten at det er tallfestet noe sted.

Har du betalingsanmerkning må du regne med et avslag på søknaden din. Enkelte banker kan likevel refinansiere inkassogjeld dersom du kan stille sikkerhet.

Slik søker du om forbrukslån 600 000

Du starter med å velge 600 000 kroner som totalt lånebeløp I søknadsskjemaet. Deretter velger du om det er til refinansiering eller ikke, skriver inn mail og mobilnummer, og starter søknaden.

Du blir da veiledet fra felt til felt, inntil søknaden er ferdig utfylt og du kan trykke på send-knappen. Du aksepterer da en kredittsjekk, men søknaden er ikke forpliktende.

Sambla sjekker opplysningene og formidler søknaden videre til våre over 20 samarbeidende banker og långivere.

Disse vurderer hver for seg om de kan innvilge lånet og hvilken rente de i så fall kan tilby.

Tilbudene oversendes til deg, og det er du som avgjør om du vil ta imot et av tilbudene. Ved aksept signerer du enkelt med BankID.

Hva kan du bruke 600 000 uten sikkerhet til?

Det vil normalt ikke være knyttet noen betingelser til formålet når du låner uten sikkerhet. Banken vil se mer på din tilbakebetalingsevne enn hva pengene skal brukes til.

De fleste vil nok velge å investere disse pengene på en eller annen måte. Det kan være i ei hytte eller til en ny bil gjennom et billån uten egenkapital.

Renovering av boligen er også et kostnadskrevende tiltak som kan forsvare et oppussingslån opp til 600 000.

Merk at forbrukslån ikke godkjennes som egenkapital ved kjøp av egen bolig.

Samle gamle lån

Et lån på 600 000 kan også brukes til å samle gjeld du har fra før, eller bakes inn i det nye lånet du tar opp.

I så fall krysser du av for at lånet skal brukes til refinansiering når du søker.

En refinansiering kan bety betydelige besparelser, avhengig av hvilke betingelser du hadde på gjelden som skal refinansieres. Spesielt smålån og kredittkortgjeld er kjent for høye renter.

Med en refinansiering kan du velge nedbetalingstid inntil 15 år. Lengre nedbetalingstid betyr at du betaler mindre på lånet hver måned. På den måten blir de månedlige kostnadene mer overkommelige.

Lengre lånetid vil imidlertid gjøre lånet dyrere – totalt sett.

Slik betaler du tilbake

Banken som innvilger deg lånet har tatt en kredittvurdering av deg, og har kommet til at den har tro på at du skal klare det greit til de betingelsene som er gitt.

Men du bør også for egen del forsikre deg om at du føler at låneopptaket balanserer med din økonomi.

Du kan sette opp et budsjett over inntekter og utgifter før du søker, og se hvor mye du har til disposisjon til betaling av lån hver måned.

Bruk Samblas lånekalkulator til å se hvor mye du må betale på et nytt lån hver måned avhengig av lånebeløp, nedbetalingstid og rentesats. Når du får et lånetilbud, vil det fra Samblas samarbeidspartnere alltid følge med en komplett betalingsplan du kan sjekke ut før du aksepterer lånet.

 

Spørsmål og svar - Låne 600 000

Hva koster det å låne 600 000 kroner?

Det kommer an på rentesats og nedbetalingstid. Et lån med en effektiv rente på 12,45 % rente og en nedbetalingstid på 5 år vil for eksempel koste 13 285 kroner i måneden. Vi anbefaler at du søker flest mulig långiver for finne det beste lånetilbudet.

Hvilke banker låner ut 600 000 kroner?

De fleste banker låner ikke ut mer enn 500 000 kroner uten sikkerhet. Sambla er et av de få stedene det tilbys forbrukslån opp til 600 000 kroner.

Hvor høy lønn må jeg ha for å låne 600 000 kroner?

Det er ikke noe fasitsvar på dette. Det kommer an på hvor mye gjeld du har fra før, familiesituasjon din og en rekke andre momenter som inngår i en kredittsjekk. Enkelt sagt må du ha nok penger til å dekke dine vanlige utgifter til livsopphold og bolig i tillegg til låneutgiftene. Du kan alltid sende en uforpliktende søknad til Sambla for å se hvor du kan låne.

Hvor lang betalingstid får jeg på et lån på 600 000 kroner?

For forbrukslån er maksimal nedbetalingstid 5 år. Er det et lån uten sikkerhet som skal brukes til refinansiering av annen gjeld, kan dette strekkes ut over 15 år.

Bankene vi sammenligner

Vis mer