Søke lån

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Søk lån med lav rente
Få søknaden behandlet av 20 banker
Søk inntil 600 000 kroner fra Sambla
Søk lån med lav rente
Få søknaden behandlet av 20 banker
Søk inntil 600 000 kroner fra Sambla

Har du tenkt å søke lån? Husk at ved å søke lån hos Sambla får du søknaden behandlet i inntil 20 banker. Det medfører blant annet at du kan få lavere rente på lånet ditt.

Les videre om hvilke fordeler det er ved å søke lån hos Sambla, samt andre ting du bør ha tenkt gjennom eller bør være oppmerksom på før du søker.

Det er enkelt å søke lån via Sambla

Sambla har tilbud om lån uten sikkerhet opp til 600 000 kroner.

Du fyller ut søknaden her på nettsiden (les lenger ned hva du bør tenke på før du søker), og Sambla forelegger den digitalt for våre samarbeidende banker og låneinstitusjoner.

Etter en rask kredittsjekk får du formidlet svarene fra hver enkelt.

Søknaden er helt uforpliktende, og du velger selv hvilken bank du vil låne fra.

Du signerer lånekontrakten hjemme hos deg selv ved hjelp av BankID, og banken vil da overføre pengene til din konto.

Mer komplisert er det ikke, og du betaler ikke noe ekstra for denne tjenesten.

Få lavere rente på lånet ditt ved å søke lån hos Sambla

Det er slik at du ikke får oppgitt på forhånd hvilken rente banken vil gi deg på forbrukslånet ditt. Du må derfor søke om lånet først, og så får du beskjed om hvilken rente du får.

Det er kredittvurderingen i den enkelte bank som avgjør renten. Og den kan variere mye, spesielt på forbrukslån.

Det er samtidig mange variabler i kredittvurderingen. De skal se på inntekten din, gjeldsgrad, betalingshistorikk og statistiske forhold. Dessuten må det vurderes forskjellig dersom du har en medlåntaker eller kausjonist.

Det betyr at dersom du søker det samme lånet i to banker, vil du få to forskjellige rentetilbud. Sjekk lånets totale kostnader, og du ser hvor mange tusen kroner du kan ha spart på denne manøveren.

Sambla innhenter tilbud fra over 20 långivere på din søknad. Ved å søke lån hos oss, øker du muligheten til å få den laveste renten markedet er villig til å gi deg!

Spar penger ved å slå sammen lån

Har du flere lån? Har du sjekket hvor mye du betaler totalt hver måned? Kanskje har du også gjeld på kredittkort?

Det er vanlig å søke lån ved behov, og ikke ellers i tide og utide. Men det kan jo ha vært flere anledninger du har tatt opp mindre kreditter.

Bilen måtte hentes fra verksted, du måtte kjøpe inn møblement til soverommet, du måtte ta ut et forskudd til årets sommerferie etc.

Vel, det kan fort bli mange ting det skal betales på hver måned. Det er også ulike forfallsdatoer på alle disse kravene, slik at det blir tyngre å administrere, Du har jo også alle de andre, vanlige regningene du skal betale.

Men det store poenget er likevel at dette er en unødvendig kostbar gjeldsbetjening.

Refinansiering – spar penger ved å samle smålån og kredittkortgjeld

Det er nemlig slik at lån på mindre beløp (også kalt smålån), har høyere rente enn lån på større beløp. Det samme gjelder for det du skylder på kredittkortene dine.

I tillegg er det alltid et termingebyr som skal betales i sammenheng med den månedlige innbetalingen for hvert av lånene. Er det mange gjeldsposter, kan det bli flere hundre kroner i månedlige gebyrer.

Det vi sier er at ved å ta opp ett lån, kan du bruke det til å betale ut alle disse, med et større lån kan du få gunstigere rente og garantert færre gebyrer. Det er dette vi kaller refinansiering.

Test ut forbrukslån kalkulator

Regn selv ut hvor mye du betaler samlet på alle smålånene dine og kredittkortene, og bruk vår forbrukslån kalkulator til å simulere et refinansieringslån for å se hvor mye du potensielt vil spare.

Det er like enkelt å søke om lån til refinansiering som om vanlig lån hos Sambla. Du bare krysser av i ja-feltet etter spørsmålet om du vil refinansiere. Det står nesten helt øverst i søknadsskjemaet.

Ting å tenke på før du søker lån

Å søke lån skal være en overveid handling. Du bør derfor stille deg selv spørsmålene om hvorfor du vil søke lån, hvor mye du vil søke om, hvor du vil søke lånet ditt og ikke minst hva du må ha klargjort på forhånd.

Hvorfor søke lån?

Det kan være mange grunner til å søke lån. Men du bør forsikre deg om at du har en av de gode grunnene. Finansiering av et utsvevende liv eller kjøp av luksuspregede gjenstander er som regel ikke blant disse. Til slikt vil det være bedre å bruke penger som faktisk befinner seg på lønns- eller sparekontoen.

Det å søke lån til en oppussing av boligen er på den annen side noe som gir varig verdi for pengene. Å dekke en presserende verkstedregning er heller ikke noe som kan vente til du har spart opp pengene.

Hvor mye vil du søke om?

Som regel vet man hvor mye man trenger når det handler om å søke lån. Det er gjerne tilfelle når det er ting som har en fast pris.

Men noen ganger trengs det litt tankevirksomhet. Det gjelder for eksempel hvis du pusser opp. Her kan det være vanskelig å angi et helt presist budsjett, men du kan jobbe litt på forhånd med å finne ut hva materialer og arbeid kan koste.

Søker du om en refinansiering må du søke om et beløp som helt sikkert dekker alle kravene. Da trenger du en oppdatert oversikt over restgjelden fra alle kreditorene.

Ellers er det ikke noe i veien for å søke om litt mer enn det du tror du trenger. Det som måtte bli til overs kan du betale tilbake som en ekstra innbetaling på lånet.

Hvor vil du søke lån?

For å oppnå best mulig rente, bør du søke lån flere steder. Som nevnt tidligere sørger Sambla for distribusjon av søknaden din til flere långivere. Send din søknad til oss, så ordner vi dette.

Hva trenger du til søknaden?

For utfylling av søknadsskjemaet må du ha tallene klare. Hvor mye du tjener, hvilke utgifter du har og hvor mye som står igjen på de lånene du har.

Av dokumentasjon må du ha siste lønnsslipp og skattemelding klare til digital opplasting.

De øvrige nødvendige opplysninger vil bankene selv innhente gjennom din aksept av en kredittsjekk.

Men sitt klar ved telefonen, i tilfelle det skulle være noen spørsmål til søknaden din.

Ikke vent med å søke lån hos Sambla

Søk lån i dag for å få et lån med lavest mulig rente. Det er også lov å sende en søknad hvis du bare er interessert i å undersøke kredittverdigheten din.

Det er kostnadsfritt å søke lån, og det er valgfritt om du vil ta imot lånet. Rask behandling sørger for lån på dagen dersom alle forutsetninger ligger til rette for det.

Spørsmål og svar – Søke lån

Hvor kan jeg søke lån?

Du kan søke lån i en rekke banker og andre finansinstitusjoner i Norge. Hvis du søker lånet i Sambla, blir den behandlet av 20 mulige långivere.

Hvor mye kan jeg søke om i lån?

Du kan søke om inntil 600 000 kroner uten sikkerhet hos Sambla. Har du sikkerhet i egen bolig, kan den lånes opp utover dette med et <a  href=”https://www.sambla.no/refinansiering/omstartslan/”>omstartslån</a>

Hva trenger jeg for å søke lån?

Ha lønnsslipp og skattemelding klare for opplasting sammen med søknaden.

Kan jeg søke om lån på dagen?

Søknadsbehandlingen hos bankene som Sambla samarbeider med er effektivisert. Det tar derfor kort tid før du før var, og at pengene blir overført til din konto. Noen banker reserverer seg imidlertid til at utbetalingen kan skje neste virkedag.

Bankene vi sammenligner

Vis mer