Zmarta

Angi beløpet for dette lånet.
kr
Omtrentlig kostnad  5 år
kr 0/md*
+
Våre partnere kan gi deg en gunstigere rente hvis du velger å konsolidere lånene dine. På denne måten "kjøper de ut" deler eller hele lånesituasjonen din og slår dem derfor sammen til et enkelt lån
Din e-post er påkrevd slik at vi kan kontakte og sende ut informasjon om søknaden din til deg. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg via denne e-posten.
Telefonnummeret ditt er påkrevd slik at vi kan gi deg informasjon om søknaden din. Dersom et bud aksepteres, vil bankene også kommunisere med deg ved å bruke dette telefonnummeret.
Ved å starte søknaden, godkjenner jeg både brukeravtale og privacy policy, og bekrefter mitt norske statsborgerskap.
Totalt lånebeløp

310000 kr

           
nedbetalningstid

5 år

Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 0 kr over 5 år, nom. NaN%, eff. 0% kost. 0 kr, tot. 0 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Trygt og sikkert
Zmarta er en låneagent
Zmarta samarbeider med flere banker
Kan gi gunstige lånetilbud
Zmarta er en låneagent
Zmarta samarbeider med flere banker
Kan gi gunstige lånetilbud

Zmarta er en finansagent som ble etablert i Norge av Freedom Finance. Zmarta i seg selv er en relativt ny virksomhet på det norske markedet, mens deres eier, Bauer Media Group, er en velkjent aktør i mediabransjen. Sammen med finansagenten Centum Finans, er Zmarta i dag en del av finansselskapet Zmarta Group.

Historien bak Zmarta

Zmarta ble til i 2015 som et resultat av nok en satsning fra finansselskapet Freedom Finance. Åtte år tidligere hadde Finance Freedom kjøpt opp finansagenten Centum, og fra før eide de lånemegleren Finansa AS. I 2015, ble Zmarta lansert også utenfor Norge, både i Sverige, Finland og Tyskland, og som et resultat av dette ble Zmarta Group etablert. I 2016 ble Zmarta Group kjøpt opp av Bauer Media Group, Europas største privateide publiseringshus, som blant annet driver den reklamefinansierte radiokanalen Radio Norge.

Hva gjør en finansagent?

En finansagent opptrer på vegne av banker og långivere som de har et etablert samarbeid med, og fungerer i praksis som et mellomledd mellom låntaker og långiver. En finansagent kvalifiserer ikke som en finansinstitusjon ettersom de ikke tilbyr kreditt selv, men de har rett til å tilby kunder låneavtaler på vegne av banken eller långiveren. Det finnes flere finansagenter på markedet, og mange tilbyr de samme tjenestene som ofte innebærer formidling av forbrukslån, smålån og refinansiering.

Lån med Zmarta

Zmarta tilbyr lån i form av refinansiering, forbrukslån, smålån og kredittkort. På virksomhetens nettside, Zmarta.no, må man lete litt for å finne ut hvor mye man kan låne, men det er nevnt at det tilbys forbrukslån opp til 500 000 kr. og smålån opp til 70 000 kr.Likevel byr Zmarta’s nettside på mye annen nyttig informasjon, blant annet flere metoder man kan bruke for å finne det kredittkortet som passer deg best, og «min konto» for lånekunder. Ønsker man å låne penger gjennom Zmarta anbefales det å bruke deres lånekalkulator, og be om mer informasjon når man har kommet i kontakt med en kundebehandler.

Lån uten sikkerhet

Via Zmarta er det mulig å låne inntil 500 000 kr. uten sikkerhet. Et slikt lån vil være et forbrukslån der man ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig eller andre eiendeler, og i noen tilfeller kan dette også tilbys uten behov for kredittsjekk. At disse kravene er tatt bort kan være en stor fordel for noen, men det er viktig å merke seg at dette også vil medføre en høyere rente sammenlignet med et lån der man stiller med sikkerhet i objekt.

Krav til lånetaker

For å kunne låne penger via Zmarta, må man være over 18 år og ha en årlig inntekt på minst 120 000 kr. I tillegg kan man som lånekunde ikke ha noen betalingsanmerkninger eller gjeld til namsmannen, og man må ha betalt skatt til Norge i minst tre år. Hvis man har problemer med å bevise sin evne til å betjene et lån, kan det være en løsning å ha en medsøker. En medsøker kan være en partner, en forelder eller en annen person som skal stille som medlåntaker for å øke mulighetene til å få innvilget det lånet man er på utkikk etter.

Noen tips fra Zmarta

På Zmarta.no finner man få tall, men nettsiden inneholder mye tekst i forbindelse med lån og låneformidling. Blant annet finnes det en rekke tips om hvorfor det lønner seg å refinansiere, hvor mye man kan spare på å samle lån og alt man trenger å vite om gjeldsordning. Man finner også flere artikler innenfor de samme temaene, samt informasjon om Zmarta’s historie. Om det er noe informasjon man savner, kan man enkelt kontakt en kunderådgiver via en chat på nettsiden.

Andre finansagenter

Zmarta er langt fra den eneste finansagenten på markedet, og andre kjente navn er Centum Finans, Finanslink og søsterselskapet Centum Finans. Finansagenter fungerer som et kommunikasjonsledd mellom långiver og låntaker, og hvilke forpliktelser man har som agent i dette forholdet kan være forskjellig fra selskap til selskap. Noen finansagenter kan ha større forpliktelser ovenfor banken, mens andre kan stille seg sterkere på kundens side. I noen tilfeller har også agentene like stor forpliktelse ovenfor begge parter, og da vil hensikten være å finne en låneavtale som er like gunstig for både långiver og låntaker. Har man som kunde spørsmål i forbindelse med dette, kan man ta direkte kontakt med finansagenten for å få svar.

Zmarta og Cenum Finans

Centum Finans er en finansagent som tilbyr ulike lån og finansielle tjenester på vegne av banker og långivere. Selskapet er en del av Zmarta Group, som opprinnelig ble etablert under navnet Bolånservice i Sverige i 1999. Gruppen endret navn til Freedom Finance i 2003 og til Zmarta Group i 2015. Centum Finans ble en integrert del av gruppen i 2007.

Bankene vi sammenligner

Vis mer